WEGHORST İÇİN ASLA BİLET ALMAM

Trabzonspor'un yanı sıra Hollanda ekibi Twente de Weghorst için bir hamle yapmıştı. Ancak yüksek maliyeti nedeniyle Twente, bu transferden vazgeçip Glasgow Rangers'tan bir başka Hollandalı golcü Sam Lammers'ı 2 milyon Euro karşılığında transfer etti. Eski futbolcu Anco Jansen, Twente'nin LammersWeghorst'a tercih etmesini değerlendirerek, "Lammers'ı Weghorst'a tercih ederim. Belki de Weghorst'a hep çok az kredi veriyorum. Bir futbol maçına gittiğimde Lammers gibi oyuncuları görmek isterim. Wout Weghorst için asla bilet almam ama Sam Lammers için bilet alırım" dedi.

LAMMERS, WEGHORST'TAN DAHA FAZLA İMKAN SUNUYOR

Jansen, Weghorst'un birçok iyi özelliğe sahip olduğunu kabul ederken, Twente'de de bu özelliklerini gösterebileceğini söyledi. Ancak Lammers'ın daha fazla imkan sunduğunu ve diğer oyuncuların daha iyi oynamasını sağladığını belirtti. "Weghorst, kesinlikle Hollanda milli takımında oynamasını sağlayan birçok özelliğe sahip. Twente'de de bunları gösterebilirdi ama bence Lammers ile daha fazla imkanınız var. Ayrıca, başkalarının daha iyi futbol oynamasını sağlıyor ki Weghorst'ta böyle bir şey söz konusu değil" ifadelerini kullandı.

Trabzonspor’un Beraberlik Golünü Atan Stefano Denswil’den Dürüst Değerlendirme Trabzonspor’un Beraberlik Golünü Atan Stefano Denswil’den Dürüst Değerlendirme

Anco Jansen'in bu açıklamaları Hollanda basınında geniş yankı bulurken, Trabzonspor taraftarları arasında da tartışma yarattı. Weghorst'un performansı ve transfer süreci merakla bekleniyor.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN