Ferhat Öztorun, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “Bugün sizlere resmi olarak 19 yıllık profesyonel futbolculuk kariyerimi sonlandırma kararımı duyurmak istiyorum.

İlk adımlarımı attığım Galatasaray altyapısından, profesyonel futbolculuk kariyerime başladığım Galatasaray A Takımı ve sonrasında sırasıyla Manisaspor, Trabzonspor, Orduspor, Başakşehir FK, Konyaspor, Tuzlaspor ve son durağım Pendikspor takımlarının formasını terlettiğim yolculuğum boyunca yaşadığım tüm anıları, kazandığım dostlukları ve öğrendiğim dersleri büyük bir minnet ve gururla hatırlayacağım.

Bu süreçte üzerimde emeği olan ve birlikte çalıştığım tüm antrenörlerime, saha içinde ve dışında birlikte mücadele ettiğim bütün futbolcu arkadaşlarıma ve kulüp çalışanlarına teşekkür ediyorum. Sevgili ailem, her anımda yanımda olduğunuz ve her zaman olmaya devam ettiğiniz için teşekkür ederim. Futbolun içinde farklı alanlarda yer alarak tecrübelerimi genç nesillere aktarmaya devam edeceğim. Hepinize en içten sevgilerimi sunuyorum.”

Stefan Savic Gaziantep maçında oynayabilecek mi? Stefan Savic Gaziantep maçında oynayabilecek mi?

Başarılarla Dolu Kariyer

Ferhat Öztorun, kariyerinde 358 maça çıktı. Galatasaray ile 1 kez Süper Lig şampiyonluğu, Trabzonspor ile 1 kez Türkiye Kupası ve 1 kez Süper Kupa şampiyonluğu, Konyaspor ile 1 kez Süper Kupa şampiyonluğu ve Pendikspor ile Manisaspor’da 1’er kez 1. Lig şampiyonluğu yaşadı.

Ferhat Öztorun, futbol kariyeri boyunca birçok başarıya imza atarak, Türk futbolunun önemli isimlerinden biri haline geldi. Şimdi ise tecrübelerini genç nesillere aktararak futbolun içinde kalmaya devam edecek. Ona futbol sonrası hayatında başarılar diliyor ve Türk futboluna kattığı değerler için teşekkür ediyoruz.

Kaynak: İHA