Trabzon’da Eğitim Masrafları Tepki Çekti: "Derin Yoksulluk Öğrencileri Vuruyor" Trabzon’da Eğitim Masrafları Tepki Çekti: "Derin Yoksulluk Öğrencileri Vuruyor"

Kayalar Plaketi Hak Etti

Aşık, “Kartal arazisi Milli Emlak’ın malıydı. Emlak Konut Genel Müdürü Akif Hamzaçebi’nin devir yazısını yazdığı, benim takibim ve Lütfullah Kayalar beyin Maliye Bakanı olarak imzası ile arsa Trabzonspor’un oldu. Tayyip Bey ve Belediye Meclisi de imar verdi. Burada teşekkürü öncelikle hak eden Lütfullah beydir. Yozgatlı bir isim imzayı atmıştır” dedi ve Trabzonspor yönetiminin Lütfullah Kayalar’a bir teşekkür plaketi göndermesini önerdi.

Doğan Bilmemesi Normal

Faruk Özak’ın Başkanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Tayyip Erdoğan döneminde ve ANAP iktidarında gerçekleşen devir işlemini Başkan Ertuğrul Doğan’ın bilmemesinin normal olduğunu söyleyen Aşık, “Başkan oğlumun arkadaşı. O yılları bilmemesi çok doğal ama mutlaka bunları birisinin tarihe not düşmesi lazım” dedi. Ayrıca, Aşık, TFF Başkanı seçilen Trabzonspor eski Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nu da tebrik ederek başarılar diledi.

Eyüp Aşık’ın bu açıklamaları, Trabzonspor’un tarihindeki önemli isimlere duyulan vefayı ve tarihe not düşülmesi gereken anıları vurguluyor. Trabzonspor camiası, bu tür eleştirileri dikkate alarak gelecekteki konuşmalarında daha kapsayıcı olabilir.

Haberin Geniş Özeti Yusuf Turgut'un köşe yazasında

Editör: Birol Sancak