Teknik Direktör Şenol Can, takımının performansından memnun olduğunu belirterek, “Karagümrük semtinin ait olduğu Süper Lig'e geri döneceğiz” dedi.

Yoğun Antrenman Programı

Trabzonspor, Efsane Başkan Şamil Ekinci’yi Kayserispor Maçında Andı Trabzonspor, Efsane Başkan Şamil Ekinci’yi Kayserispor Maçında Andı

Fatih Karagümrük, Bolu’daki ikinci etap kamp çalışmalarında hem fiziksel hem de taktiksel antrenmanlara ağırlık veriyor. Günde çift antrenmanla yeni sezona hazırlanan takım, teknik direktör Şenol Can yönetiminde, Süper Lig hedefi doğrultusunda yoğun bir çalışma programı uyguluyor.

Hedef Süper Lig

Kırmızı-Siyahlı ekip, Teknik Direktör Şenol Can ile birlikte, yeni sezonda Süper Lig’e yükselmek için kararlılıkla çalışıyor. Takımın hazırlık dönemi boyunca sergilediği performans ve Şenol Can’ın liderliği, taraftarları heyecanlandırıyor. Fatih Karagümrük, Süper Lig hedefine ulaşmak için tüm gücüyle çalışmaya devam ediyor.

Fatih Karagümrük, tarihî semtinin temsilcisi olarak Süper Lig’de yeniden yer almak için sabırsızlanıyor. Teknik Direktör Şenol Can ve ekibi, bu hedefe ulaşmak için gerekli tüm hazırlıkları yapıyor ve yeni sezonda başarıya odaklanıyor.

Muhabir: AYŞE SANCAK