Tanınmış gazeteci Fatih Portakal, yeni bir felaketin önüne geçebilmek için teşvik edici adımlar attığını duyurdu. Portakal, bu adımların ekonomik ve sosyal alanlarda sürdürülebilir çözümler sunmayı hedeflediğini belirtti. Geliştirdiği projeler arasında, toplumun kriz yönetimi kapasitesini artıracak eğitim programları ve ekonomik istikrarı sağlayacak girişimler bulunuyor. Portakal'ın bu girişimleri, hem bireylerin hem de kurumların felaketlere karşı daha dirençli olmalarını sağlamayı amaçlıyor. Kamuoyunda olumlu karşılanan bu adımlar, ülkenin geleceği için umut verici olarak değerlendiriliyor.

Binlerce kişinin kullandığı kredi kartlarının şifrelerine ulaşan sana korsanlar, haksız kazançlarına her gün daha da artırıyor. Dolandırıcı siber korsanların hedefinde ise en sık kullanılan arama motorunun internet tarayıcısı yer aldı.

“KREDİ KARTSIZ YAŞANIR MI?”

Dolandırıcıların yeni yöntemini Sözcü TV ekranlarında "Kredi kartı kullanıyor musunuz? Tabii ki herkes kullanıyor. Siz de kullanıyorsunuz, ben de kullanıyorum. Kredi kartsız yaşanır mı? Aslında sorunun özü de o kredi kartsız yaşanır mı? Ama haber o değil. Hani güvenli internetten bahsediyoruz ya, hep öyle lanse ediliyor, 'işte buradan bağlanırsan sıkıntı olmaz' diye. Artık dolandırıcılar için sınırsız bir dolandırma imkanı var. O güvenli gördüğünüz internet alanları bile sizin şifrenizi maalesef başkalarına verebilir” diyerek duyuran Fatih Portakal uyardı.

Konut ve Altından Daha Karlı Yatırım: Uzmanlar Sera Projelerini İşaret Ediyor! Konut ve Altından Daha Karlı Yatırım: Uzmanlar Sera Projelerini İşaret Ediyor!

Portakal “Hepimiz tehlike altındayız” diyerek "Yani belki de en iyisi sanal kart. Onu kullanmak çok daha iyi" önerisini yaptı.

Kaynak: Haber Merkezi