TEKKE: “BU PUAN TRABZONSPOR İÇİN YETERLİ DEĞİL”

Trabzonspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, Göztepe ile 1-1 berabere kalınan karşılaşmanın ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu. Sahaya yansıttıkları oyunun beklentilerinin altında kaldığını ifade eden Tekke, tüm sorumluluğu üzerine aldığını belirtti.

“CESUR OLMALIYIZ”

Ulaştırma Ve Alt Yapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu Tribünde Mi? Ulaştırma Ve Alt Yapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu Tribünde Mi?

Tekke, takımının daha cesur bir oyun oynaması gerektiğini vurgulayarak, “Alınan puan Trabzonspor için yeterli değil. 15 günde 10 antrenman yaptık. Attığımız gol birinci sınıf bir gol ama bireysel bir hatadan gol yedik. Ön alan baskımızın temposu düşüktü. Oyuncularımızın moral-motivasyonu zaman zaman düştü. Daha cesur oynamamız gerekiyor” ifadelerini kullandı.

“ELEŞTİRİLER BANA, FUTBOLCULARA DEĞİL”

Karşılaşmanın ardından tribünlerden gelen tepkilere de değinen Tekke, “Burası benim şehrim. Taraftarın ne yapacağını biliyorum. Ben buraya 20 yıl sonra döndüm. Olumsuz anlar da yaşadım. Oyuncularımızı eleştirmesinler, eleştiriler bana yönelsin. Oyun, oyuncu değişiklikleri, kararlar… Hepsi bana ait. Ben bu sorumluluğu almaya hazırım” dedi.

“ZAMAN GEREKİYOR”

Fatih Tekke, Trabzonspor’un oyun sisteminin oturması için zamana ihtiyaç duyduklarını vurguladı. “Bu oyunu geliştirmek, ileri taşımak için zamana ve tekrar etmeye ihtiyacımız var. Taraftarımız sabırlı olsun” diyerek camiaya mesaj verdi.

Muhabir: AYŞE SANCAK