Ziyaret sırasında oldukça samimi anlar yaşanırken, sevgi gösterileriyle karşılanan Tekke, desteklerinden dolayı hemşehrilerine teşekkür etti. Kendisinin de bu yörenin bir evladı olduğunu vurgulayan Tekke, bu manevi desteğin kendisine güç verdiğini belirtti.
Hedef: Göztepe Karşısında 3 Puan Daha
Trabzonspor’da gözler şimdi Papara Park’ta oynanacak Göztepe maçına çevrildi. Başakşehir galibiyetiyle moral bulan bordo-mavililer, teknik direktör Fatih Tekke önderliğinde iç sahadaki ilk maçında da 3 puan hedefliyor.
Köprübaşılılar İnançlı:
Ziyaret sırasında konuşan Köprübaşılılar, “Fatih hocamızla Trabzonspor’un yeniden ayağa kalkacağına inanıyoruz. O bu şehrin evladı. Hem oyun hem ruh olarak takımı yukarıya taşıyacağına eminiz” ifadelerini kullandı.
Tekke’ye yapılan bu moral ziyaretinin, Göztepe karşılaşması öncesinde hem teknik heyet hem de takım üzerindeki olumlu etkisinin hissedilmesi bekleniyor.