Trabzonspor’da teknik direktör arayışları hız kazanırken, Başkan Ertuğrul Doğan’ın yeni hedefi Fatih Tekke oldu. Ancak Tekke’ye yakın çevresi tarafından, Trabzonspor’u bu halde devralmaması için ciddi uyarılar yapılıyor. Abdullah Avcı’nın “çöp” olarak nitelendirilen kadrosuyla başarısız olma riskine karşı uyarılan Tekke’ye, yönetimin istikrarsızlığı ve Aralık ayındaki seçim de hatırlatıldı.

Uyarılarda, “Trabzonspor’un başına geçmek için ileride daha güçlü bir yönetimle şansın olacak, bu fırsatı kötü bir kadro ve sallanan bir başkanla harcama” denildi. Ayrıca, Tekke’nin ilk tercih olmadığı, taraftarların yoğun desteğiyle tercih edildiği ve Başkan Doğan’ın kendisini bir kalkan olarak kullanmak istediği ifade edildi.

Tüm bu uyarılara rağmen Fatih Tekke, Trabzonspor’dan resmi bir teklif gelmesi durumunda bunu kabul etmeye sıcak bakıyor. Ancak Doğan’ın yapacağı teklifin içeriği ve Tekke’ye tanıyacağı imkanlar, bu kararın şekillenmesinde belirleyici olacak.

Umut Bozok'tan Samimi İtiraf! Bu Oyun Bizim İstediğimiz Trabzonspor Değil Umut Bozok'tan Samimi İtiraf! Bu Oyun Bizim İstediğimiz Trabzonspor Değil

Muhabir: AYTEKİN AKAY