Setlerin Detayları

Maça heyecanla başlayan Filenin Sultanları, ilk seti 25-23 kaybetti. İkinci sette toparlanarak 25-21 galip gelen takımımız, durumu eşitledi. Üçüncü seti büyük bir mücadele ile 26-24 kazanarak öne geçtik. Ancak, dördüncü sette Çin’e 25-21 mağlup olduk ve karşılaşma final setine uzadı.

Beşinci Sette Büyük Mücadele

Final setinde heyecan doruktaydı. Sultanlarımız, büyük bir azim ve kararlılıkla mücadele ederek beşinci seti kazanmayı başardı ve maçtan 3-2 galip ayrıldı. Bu sonuçla birlikte, Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı yarı finale yükselerek tarihi bir başarı elde etti.

Cansu Özbay’ın Sakatlığı

Turnuvaya sakatlığıyla gelen oyuncumuz Cansu Özbay, yaşadığı sakatlık sebebiyle kenara gelmek zorunda kaldı. Özbay, kalan bölümde süre almayacak. Takım arkadaşları, onun yokluğunda da büyük bir dayanışma ve mücadele örneği sergiledi.

Stefan Savic’in MR Sonuçları Çıktı: Gaziantep Maçında Oynayabilecek Mi? Stefan Savic’in MR Sonuçları Çıktı: Gaziantep Maçında Oynayabilecek Mi?

Yolumuza Devam Ediyoruz

Filenin Sultanları, Paris 2024 Olimpiyatları’nda yarı finale yükselerek ülkemizi gururlandırmaya devam ediyor. Şimdi gözler yarı final maçında. Takımımız, bu büyük başarıyı daha da ileriye taşımak için çalışmalarını sürdürecek.

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın bu büyük başarısı, ülkemizde büyük bir sevinç ve gurur kaynağı oldu. Sultanlarımızı destekleyen tüm voleybolseverler, yarı finalde de takımımızın yanında olacak. Filenin Sultanları, Paris 2024 Olimpiyatları’nda finale yükselmek için tüm güçleriyle mücadeleye devam edecek.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN