Fındık Harmanı ve Rekolte Sorunları

Bayraktar, fındık harmanına inmeden rekoltenin belirlenemeyeceğini vurguladı. "Rekolte meselesini bu millete öğretemedik. İnsanlar emek veriyor, altını vuruyorsun, topluyorsun. Fındık harmana inecek, bir iki ticaret odasını ve sivil toplum muhtarlarını da katacaksın" dedi. Emeklerin değer görmesi gerektiğini belirterek, "İnsanların emekleriyle oynamayın, tek ricamız bu" şeklinde konuştu.

Fındık Fiyatlarının Belirlenmesi

Bayraktar, fındık fiyatlarının okullar açılana kadar belirlenmesi gerektiğini belirtti. "Fındık fiyatını okullar açılana kadar belirlesinler. Çünkü insanlar bunu satacak, çocuklarını okula gönderecek, kıyafet alacak. İnsanlar fındıklarını gönül rahatlığıyla satabilsinler" dedi.

Türkiye Ekonomisini Düzeltme Çağrısı

Suat Bayraktar, Türkiye ekonomisini düzeltmek için Cumhurbaşkanı'na seslendi. "Cumhurbaşkanına sesleniyorum, kendisiyle 5 dakika görüşeyim, 100 TL ile Türkiye ekonomisini düzeltirim" dedi.

Belediyeye İş Başvuruları ve Torpil Meselesi

Okulların Hijyen Sorunu Velileri İsyan Ettirdi: “Çocuklarımız Pislik İçinde Eğitim Görüyor” Okulların Hijyen Sorunu Velileri İsyan Ettirdi: “Çocuklarımız Pislik İçinde Eğitim Görüyor”

Bayraktar, çocukların işe girmesi için torpil yapıldığını belirterek, "8 bin kişi belediyeye müracaat etmiş işe girmek için" dedi. Üretime dayalı bir yaklaşımın benimsenmesi gerektiğini vurguladı. "Bu dağları bekliyorsak, fındık ve çay için bekliyoruz. Gelen tüm siyasi partilerden razı olsun" ifadelerini kullandı.

Suat Bayraktar, Karadeniz'in her yerinde fabrika kurulabileceğini ve bölgenin teknolojiye sahip olduğunu belirterek, "Buranın bugün tıklım tıklım dolması lazımdı, fakat biz elimizden gelenin en iyisini yapacağız, ülkemiz adına yapacağız" dedi.

Muhabir: BİROL SANCAK