Trabzonspor, Trendyol Süper Lig’in 3.haftası erteleme maçında Papara Park’ta Kayserispor ile karşı karşıya geldi. Ligdeki ilk galibiyetini alma adına sahaya çıkan Bordo-Mavili ekip ilk dakikalarda adeta şok üstüne şok yaşadı. 

SAVUNMADA BÜYÜK BOŞLUK

Müsabakanın 10.dakikasında gelişen Kayserispor atağında Eren’e yapılan müdahaleye rağmen oyun devam etti, sonrasında ceza sahası içinde Denswil’in müdahalesiyle Cardoso yerde kaldı. VAR uyarısıyla hakem Mehmet Türkmen penaltı noktasını gösterdi. Attamah’ın kullandığı penaltı atışında Bordo-Mavili eldiven Uğurcan Çakır gole izin vermedi. Karşılaşmanın 12.dakikasında gelişen Kayserispor atağında Trabzonspor savunması büyük boşluk verince Hasan Ali topu filelere gönderirken Bordo-Mavili ekip sahasında 1-0 geri düştü. Bu golün şokunu üzerinden atıp rakip kaleye yüklenen Bordo-Mavili ekipte Enis Bardhi’nin 25.dakikada çektiği şut direkte patladı. Fırtına, soyunma odasına 1-0’lık skorla geride gitti.

GOL ARARKEN KONTRADAN CEZA KESİLDİ

Bordo-Mavili ekip, müsabakanın ikinci yarısına beraberlik golü için baskılı başladı. Hücum yaparken savunmada büyük boşluklar bırakan Trabzonspor kalesinde ciddi pozisyonlar verdi. Bu pozisyonlarda Batista Mendy kritik müdahalelerde bulundu. Bordo-Mavili ekip 63.dakikada rakip ceza sahası içinde gol ararken hatalı bir pas sonrası kontrada yakalandı ve Morte’nin golü ile Trabzonspor sahasında 2-0 geri düştü. Bordo-Mavili ekip maçı bırakmadı. Genç oyuncu Poyraz Efe’nin attığı gol ofsayt gerekçesi ile geçersiz sayıldı. 89.dakikada Mendy’nin uzak mesafeden şutunu kaleci çeldi, dönen topa Nwakaeme vurdu yine kaleci gole izin vermedi bu kez dönen topu Umut Bozok filelere gönderdi ve skor 2-1 oldu. 90+1.dakika Umut Bozok yine gole çok yaklaştı bu kez kaleci Onurcan gole izin vermedi. 90+7.dakikada Nwakaeme’nin ortasında Denswil fileleri havalandırdı ve Trabzonspor skoru 2-2’ye getirdi. Müsabaka bu skorla sona ererken Trabzonspor dördüncü maçından da beraberlikle ayrıldı.

STAD: Papara Park

Umut Bozok'tan Samimi İtiraf! Bu Oyun Bizim İstediğimiz Trabzonspor Değil Umut Bozok'tan Samimi İtiraf! Bu Oyun Bizim İstediğimiz Trabzonspor Değil


HAKEMLER: Mehmet Türkmen*, Deniz Caner Özaral*, Bersan Duran*
TRABZONSPOR: Uğurcan Çakır*, Malheiro, Savic* (Dk.14 Ozan Tufan*), Denswil**, Eren Elmalı, Okay Yokuşlu (Dk.64 Lundstram*), Batista Mendy**, Cihan Çanak*, Enis Bardhi (Dk.46 Nwakaeme**), Orsic (Dk.46 Poyraz Efe Yıldırım*), Draguş* (Dk.81 Umut Bozok***)
KAYSERİSPOR: Onurcan Piri**, Gökhan Sazdağı, Jeanvier* (Dk.46 Kolovetsios*), Attamah*, Hasan Ali* (Dk.75 Mehmet), Kartal Kayra**, Bourabia, Morte* (Dk.90 Baran?), Cardoso, Carole* (Dk.86 Ramazan*), Nazon** (Dk.90 Ackah?)
GOLLER: Dk.12 Hasan Ali, Dk.63 Morte (Kayserispor), Dk.89 Umut Bozok, Dk.90+7 Denswil (Trabzonspor)
SARI KARTLAR: Morte, Cardoso, Bourabia, Gökhan, Nazon (Kayserispor)
KIRMIZI KART: Dk.87 Gökhan (Kayserispor)

Muhabir: BİROL SANCAK