90+1. dakika: Eren Elmalı’nın sol kanattan yaptığı ortada Edin Visca, topun gelişine vurdu ve ağları havalandırarak takımına 1-0'lık galibiyeti getirdi.


Şenol Güneş Tarih Yazdı

Bu maç, Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş için özel bir anlam taşıyordu. Tecrübeli teknik adam, kariyerindeki 1000. resmi maçına çıkarak Türkiye’de bunu başaran ilk teknik direktör oldu.

Kadroda Sakatlıklar ve Değişiklikler

Trabzonspor, Başakşehir maçına eksiklerle çıktı. Denswil, Nwakaeme, Savic, Enis Destan, Hüseyin Türkmen ve Serkan Asan sakatlıkları nedeniyle kadroda yer almadı. Milli aradan önce 1-1 biten Hatayspor maçının 11’inden farklı olarak, Serdar Saatçı ve Enis Bardhi yedek soyunurken, Cham ve Ozan Tufan ilk 11’de sahaya çıktı.

Taraftardan Destek

Maç sonrasında Trabzonspor taraftarları, takımlarını tribüne çağırarak alkışlarla moral verdi. Ancak tribünlerde tam doluluk sağlanamazken, Başakşehir taraftarlarının ayrılan bölüme de katılım göstermemesi dikkat çekti.

Başkan Ertuğrul Doğan: “Gençlere Güvendik, Sorunları Birlikte Aşacağız” Başkan Ertuğrul Doğan: “Gençlere Güvendik, Sorunları Birlikte Aşacağız”

Trabzonspor, bu kritik galibiyetle yoluna devam ederken, Edin Visca'nın son dakika golü haftaya damga vurdu.

Kaynak: FOTOMAÇ