Pepe ile başlayan Trabzonspor atağında ceza sahasında topla buluşan ilk golün sahibi Edin Visca bu kez servisi yapan oyuncu oldu. Bu ikramı da Fountas geri çevirmedi ve Sirigu’yu avlayarak Trabzonspor’u 3-1’lik skorla öne geçiren golü kaydetti. Zorlu müsabakada 1 gol, 1 asistle yıldızlaşan Fountas, yaşadığı sakatlık sonrası 57. dakikada yerini Nijeryalı yıldız Onuachu’ya bıraktı. Trendyol Süper Lig’de 2 gol, 1 asisti bulunan Fountas, kupada ise 3 gol, 1 asiste ulaştı.

Kupayı almayı çok istiyoruz

Trabzonspor Avrupa'dan Tanıdık Türk Yıldızı Transfer Ediyor: Avcı Gözünü Yerlilere Dikti! Trabzonspor Avrupa'dan Tanıdık Türk Yıldızı Transfer Ediyor: Avcı Gözünü Yerlilere Dikti!

Trabzonspor’un Fatih Karagümrük’ü 3-2 mağlup ettiği Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında 1 gol, 1 asistle adeta yıldızlaşan Yunan oyuncu Fountas, kupayı çok istediklerini söyledi. Müsabakanın 57.dakikasında yaşadığı sakatlık sonrası yerini Onuachu’ya bırakan Fountas sakatlığı ile ilgili sözüne başlarken şunları söyledi; “Durumum çok kötü değil. Harika bir doktora sahibiz, dolayısıyla sorun yok” dedi. Müsabakayı da değerlendiren Fountas, “Önemli olan bugün galip gelebilmekti, kazanabilmekti.

Dolayasıyla takıma asist ve golle katkı sunmak benim için mutluluk verici. Bana soracak olursanız, asist ve golden önce kupayı kazanmak isterim. Dolayasıyla takımın galip gelmesi. Önümüzde 90 dakika daha var. Bugün önemli bir adım attık. Biz kupayı kazanmaya çalışıyoruz. Önümüzde 90 dakikayı oynayacağımız bir maç daha var. Kupa bizim için çok önemli. Önemli olan bu başarıyı, taraftarımıza armağan etmek istiyoruz” ifadelerini kullandı. Fountas, sözlerini şu şekilde tamamladı: “Hocamız beni ne zaman oynatsa, ne zaman 11’de olsam, ne zaman o sahanın içinde olsam her zaman en iyisini yapmaya, o mücadeleyi vermeye çalışıyorum. Her zaman hocamızın kararlarına saygılıyız. Ben de sahada olduğumda en iyi mücadeleyi taraftarlarımız ve takım için vermeye çalışıyorum.”

Editör: Birol Sancak