KEVIN DE BRUYNE: “UEFA VE FIFA’NIN UMURUNDA BİLE DEĞİL”

Manchester City’nin yıldız oyuncusu Kevin De Bruyne, geçtiğimiz haftalarda yaptığı açıklamada, “Sezonlar giderek uzuyor. Belki bu sezon normal geçecek ama 2026 Dünya Kupası ile birlikte takvim daha da karmaşık hale gelecek. Oyuncu birlikleri çözüm bulmaya çalıştı ama değişen bir şey olmadı. Bu durum UEFA ve FIFA’nın umurunda bile değil. Onlar parayı önemsiyor” diyerek maç yoğunluğuna tepki gösterdi.

MANUEL AKANJI: “BU GİDİŞLE 30 YAŞINDA FUTBOLU BIRAKIRIM”

Onuachu İçin Hocasından ‘Dürüst’ Açıklaması! Onuachu İçin Hocasından ‘Dürüst’ Açıklaması!

Manchester City savunma oyuncusu Manuel Akanji de benzer bir tepki vererek, “FIFA ve UEFA maç programını sürekli artırıyor. Oyuncuları da düşünmeniz gerekiyor. Sıkı çalışıyoruz ama biz de insanız, bizim de bir canımız var. Bu gidişle ben de 30 yaşında futbolu bırakırım” ifadelerini kullandı.

RODRI: “GREVE GİDEBİLİRİZ”

Manchester City’nin bir diğer yıldızı Rodri ise Şampiyonlar Ligi'nde Inter ile oynayacakları maç öncesi yaptığı açıklamada, futbolcuların greve gitmeyi düşündüklerini belirtti. Rodri, “Sanırım buna yakınız. Futbolcuların genel görüşü bu yönde. Eğer bu şekilde devam ederse başka bir seçeneğimiz kalmayacak” diyerek grev olasılığına dikkat çekti.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN