"Trabzon Plakalı Araç Esenyurt’ta Trafiği Altüst Etti!" "Trabzon Plakalı Araç Esenyurt’ta Trafiği Altüst Etti!"

Rekor Katılımla Gerçekleşen Yarışma

TRT Arı Stüdyoları’nda düzenlenen ve TRT2'den canlı yayınlanan törende, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun ve TRT Genel Müdürü Mehmet Zahid Sobacı da hazır bulundu. Türkiye genelinde 130 üniversiteden 2.618 öğrencinin, 1.702 proje ile başvurduğu yarışmada büyük bir rekabet yaşandı. Finale kalmayı başaran 120 eser, 180 öğrenci tarafından sunuldu. Gümüşhane Üniversitesi'nden ise 8 öğrenci etkinliğe katılım sağladı.


İletişim Kampanyası Kategorisinde Büyük Başarı

Gümüşhane Üniversitesi öğrencilerinden Başak Osmanoğlu, Aslı Baş, Zerda Kıvrak ve Melike Açık; “TRT’nin Gençliğe Armağanı: TRT Genç” isimli projeleriyle İletişim Kampanyası kategorisinde üçüncü olmayı başardılar. Ekip üyesi Başak Osmanoğlu, ödül kazandıkları anın heyecanını şu sözlerle dile getirdi:
“Harika bir hafta geçirdik ve unutulmaz bir tecrübe kazandık. Her iletişim öğrencisinin bu deneyimi yaşaması gerektiğini düşünüyorum. Projemizin her aşamasında yanımızda olan Kaan Hocamıza ve TRT'ye çok teşekkür ediyorum.”


Rektör Zeybek: "Öğrencilerimizle Gurur Duyuyoruz"

Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek, İletişim Fakültesi'nin başarılarını şu sözlerle övdü:
“İletişim Fakültemiz, her yıl elde ettiği başarılarla bizleri gururlandırıyor. Öğrencilerimiz adeta ödül üretim fabrikası gibi çalışıyor. TRT gibi prestijli bir kurumdan ödül alarak dönen öğrencilerimizi ve onlara rehberlik eden hocalarımızı gönülden tebrik ediyorum.”

Muhabir: AYŞE SANCAK