İstişare ve Tanışma Toplantısı Yapıldı

Türk Diyanet Vakıf-Sen İstişare ve Tanışma toplantısına, birçok önemli isim katıldı. MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar, Türk Diyanet Vakıf-Sen Genel Başkanı Nuri Ünsal, Türk Başkan Yardımcısı Arif Gürsoy, Kamu-Sen Trabzon Şube Başkanı Coşkun Dilber, MHP Ortahisar İlçe Başkanı Salih Akkoç, Trabzon Diyanet-Sen Başkanı Mehmet Odabaş ve Ortahisar Müftüsü Özcan Yılmaz, toplantıda bir araya geldi. Toplantı, katılımcılar tarafından oldukça verimli geçtiği ifade edildi.

Ömer Ayar: "Gençlerimizi Dinimizle Buluşturmalıyız"

Toplantıda konuşma yapan MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar, dinin, gençliğin yaşadığı bunalımlardan çıkış yolu olduğunu belirtti. Ayar, “Gençlerimiz günümüzde büyük bir arayış ve bunalım içinde. Onları kazanmanın en güzel yolu, çocuklarımıza ve gençlerimize İslam'ı anlatmaktan geçiyor. Dinimizi en güzel şekilde yaşamalı ve gelecek kuşaklara aktarmalıyız” dedi.

İYİ Parti Trabzon'da İstifa İle Sarsıldı: "Yönetimsel Hatalar..." İYİ Parti Trabzon'da İstifa İle Sarsıldı: "Yönetimsel Hatalar..."

MHP’nin Destek Sözü

Ömer Ayar, bu noktada Türk Diyanet Vakıf-Sen ve müftülüklerin gayretlerini takdir ettiğini dile getirerek, gençliğin dini değerlerle buluşturulması için her türlü sorumluluğu yerine getirmeye hazır olduklarını söyledi.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU