TRABZONSPOR'DAN SERT AÇIKLAMA: “ŞENOL GÜNEŞ HEP BİZİMDİ, SONSUZA KADAR BİZİM KALACAK”

Taner Saral, Beşiktaş Asbaşkanı Mete Vardar’ın önümüzdeki hafta Papara Park’ta oynanacak Trabzonspor-Beşiktaş maçı öncesi Şenol Güneş’e yönelik ifadelerini eleştirerek, “Şenol Güneş hep bizimdi, sonsuza kadar da bizim kalacak” dedi. Saral, Güneş’in Trabzonspor’un tarihinde önemli bir yere sahip olduğunu vurgulayarak, onun saha içi ve dışında örnek bir karakter olduğunu belirtti.

“VARDAR’IN KORKUSUNU ANLAYABİLİYORUZ”

Saral, Mete Vardar’ın açıklamalarını “şaklabanlık” olarak nitelendirerek, “Beşiktaş’a teknik adamlığı döneminde şampiyonluklar yaşatmış Sayın Güneş’in bugün kendi evi ve takımıyla yeniden buluşmasını hazmedemeyen Vardar’ın korkusunu elbette anlıyoruz. Ancak buna gerek yoktu,” ifadelerini kullandı.

“YÜZÜMÜZE KARŞI KONUŞAMAZ”

Saral, Vardar’a yönelik sert eleştirilerine devam ederek, “Asbaşkanlık makamındaki birisinin saha dışındaki etik ve ahlaki değerlere uygun davranmaması aslında ‘kendisini’ tarif etmektedir. Söz konusu şahsa tavsiyemiz bundan sonra yüzümüze karşı söylemeyeceği ifadeleri ‘sosyal medya trolü’ gibi anlatmamasıdır,” dedi.

METE VARDAR NE DEMİŞTİ?

Nwakaeme’den Müjdeli Haber: Sahalara Dönüyor! Nwakaeme’den Müjdeli Haber: Sahalara Dönüyor!

Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Mete Vardar, yaptığı açıklamada, “Şenol Hoca'nın Beşiktaş'a çok sevgi dolu ve saygı duyduğuna eminim. Ama Trabzonlu, Trabzon şehri ve Trabzonspor Kulübünün ihtiyacı olduğu bu dönem orada görev alıyor. Umut ederiz, gideriz kazanırız. Şenol Hoca'ya çiftte mutluluk yaşattırırız diyeceğim şimdi de neyse. Böyle bir durum yani,” ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: FOTOSPOR