19 Mayıs Kutlamaları Samsun'da Coşkuyla Gerçekleştirildi 19 Mayıs Kutlamaları Samsun'da Coşkuyla Gerçekleştirildi

Köse, "Göreve geldiğimiz günden bu yana imece usulü harcamalar yapıyoruz. Belediyenin 1 delikli kuruşunu harcarken dikkat ediyoruz. Biz göreve geleli 1 ayı geçti, daha 1 kuruş özel kalem harcaması yapmadık," dedi.

Ekonomik tasarrufa büyük önem verdiklerini ve belediye bütçesini en iyi şekilde değerlendirmeye çalıştıklarını belirten Köse, vatandaşlara en iyi hizmeti sunmayı hedeflediklerini ifade etti. Belediye bütçesinin dikkatli bir şekilde kullanılması için ellerinden geleni yaptıklarını söyleyen Köse, "Her harcamanın hesabını vermeye hazırız. Vatandaşlarımızdan gelen eleştirileri dikkate alarak en iyi şekilde hizmet sunmaya çalışıyoruz," diye konuştu.

Başkan Fuat Köse'nin bu açıklamaları, belediyenin mali disiplini koruma konusundaki kararlılığını bir kez daha ortaya koydu. Giresun Belediyesi'nin ekonomik tedbirlerle sürdürülebilir ve verimli projeler geliştirmeyi amaçladığına dikkat çeken Köse, çalışmalarında şeffaf ve hesap verebilir bir yönetim anlayışını benimsediklerini belirtti.

Editör: Birol Sancak