Giresun'un Bulancak ilçesinde önceki gün meydana gelen silahkuyumcu soygunuyla ilgili polis ve jandarma ekipleri harekete geçti. Kısa sürede başlatılan çalışma sonucunda, olayın gerçekleşmesinde rol aldığı şüphelenilen 3 kişi gözaltına alındı.

"Trabzon’dan Dünyaya Turizm Zirvesi" 6 Maddeyle açıklandı "Trabzon’dan Dünyaya Turizm Zirvesi" 6 Maddeyle açıklandı

Gözaltına alınan şüphelilerle birlikte yapılan aramalarda, soygun sırasında kullanılan tüfekle birlikte çalınan 4.5 kilogram altın da ele geçirildi. Giresun İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, "Bulancak ilçemizde gerçekleşen kuyumcu soygununda olayı gerçekleştiren şahıslar ile gasp edilen altınlar adliye, emniyet, jandarma teşkilatlarımızın kararlı ve titiz saha çalışmaları neticesinde kısa sürede bulunmuştur. İl Emniyet Müdürlüğümüz ve İl Jandarma Komutanlığı olarak Giresun’un huzuru için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz" denildi.

Bu başarılı operasyon, emniyet ve jandarma ekiplerinin koordineli çalışmasıyla suçluların hızla yakalanmasını sağlayarak, vatandaşların güvenliğini sağlamaya yönelik önemli bir adım olarak değerlendirildi.

Muhabir: BİROL SANCAK