Anne Berna Hakyemez, bebek sahibi olamamanın üzüntüsüyle yıllarca doktor doktor gezdiklerini belirterek, "Evlendikten sonra yıllar geçtikçe çocuğumuz olmayınca endişeye kapıldık. Acaba çocuğumuz hiç olmayacak mı diye doktorlara giderek çare aramak istedik. Hangi doktora gittiysek her şeyin normal olduğunu söylediler. Biz de zamana bıraktık. Sonunda normal yollardan hiçbir tedavi almadan üçüz bebeğimiz olacağı müjdesini aldık. Bugün de Allah'a şükürler olsun 1 kız, 2 erkek üçüzümüzü kucağımıza aldık. Üçüzümüze babasıyla beraber Ayşe Ervan, Umut Efe ve Mert Can isimlerini verdik. Bakması biraz zor oluyor ama alışacağız" dedi.

Ali Hakyemez ise, Cumhurbaşkanının "En az 3 çocuk sahibi olun" tavsiyesini tek seferde yerine getirdiklerini ifade ederek, "Eşimle 5 yıllık evliliğimiz sürecinde hep bir çocuğumuz olsun istiyorduk, 6. yılımızda üçüzümüz oldu. 5 yıl boyunca bir bebeğimiz olsun diye uğraştık doktorlara gittik, testler yaptırdık ama bir sorun olmadığını öğrendik. Biz de Allah'a bıraktık. Allah'ta bize böyle üçüz nasip etti, çok şükür mutluyuz. Zaten Cumhurbaşkanımız 3 çocuk demişti, biz de Cumhurbaşkanımızın 3 çocuk isteğini tek seferde yerine getirdik. Cumhurbaşkanımızdan da desteklerini bekleriz. Tabi ki eşimin tek başına üçüzlere bakması kolay olmuyor, ben de her konuda yardımcı oluyorum" diye konuştu.

Samsun’da 93 Yaşındaki Kadın 2. Kattan Düşerek Mucizevi Şekilde Hayatta Kaldı! Samsun’da 93 Yaşındaki Kadın 2. Kattan Düşerek Mucizevi Şekilde Hayatta Kaldı!

Hakyemez çifti, bebeklerinin isimlerini Ayşe Ervan, Umut Efe ve Mert Can olarak belirledi. Üçüzlerin doğumu, aileye büyük mutluluk getirirken, Giresun'daki komşuları ve sevdikleri de bu sevince ortak oldu.

Kaynak: İHA