Samsun’da Kaçak Firarilere Operasyon! 10 ve 22 Yıl Hapis Cezalı İki Kişi Aynı Evde Yakalandı Samsun’da Kaçak Firarilere Operasyon! 10 ve 22 Yıl Hapis Cezalı İki Kişi Aynı Evde Yakalandı

Dereli Belediye Başkanı Zeki Şenlikoğlu, geleneksel hale gelen festivalin 31'incisini düzenlemekten memnuniyet duyduklarını dile getirdi. Uluslararası Dereli Kümbet Kültür ve Sanat Festivali’nde ağalık yine Tuzla Belediyesi’nde kaldı. AK Partili Tuzla eski Belediye Başkanı Şadi Yazıcı’dan sonra Kümbet Yaylası’nın yeni ağası CHP’li Tuzla Belediye Başkanı Eren Ali Bingöl oldu. Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse’nin misafiri olan Tuzla Belediye Başkanı Bingöl, ağalık kasketini takarak, atına bindi. 
ATEŞİ YAKTILAR
Festival ateşini Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, Tuzla Belediye Başkanı Eren Ali Bingöl ve festivalin ev sahibi Dereli Belediye Başkanı Zeki Şenlikoğlu birlikte yaktı. Festival de kemençeler çaldı, horonlar tepildi. Festivale Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse’nin misafiri olan Tuzla Belediye Başkanı Eren Ali Bingöl, ağalık seçiminde festival ağası seçildi.

BİZİM DOSTLUĞUMUZ TUZLA SINIRLARINI DA AŞIYOR
Giresunlularla dostluklarının Tuzla sınırlarını aştığını ifade eden Başkan Eren Ali Bingöl, “31.  Uluslararası Dereli Kümbet Kültür ve Sanat Festivali'nde Karadeniz’in paha biçilmez enerjisini sizlerle paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Birlikte çizdiğimiz bu güzel tablolarda neşemiz ve birliğimiz daim olsun” dedi. Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse ise, gerek gurbette, gerekse Giresun’da yapılan festivallerin hepsine katılmaya çalıştığın belirterek, “Şehrimize renk katan bu festivallerin gerçekleşmesinde emeği olan herkese teşekkür ediyorum. Ayrıca bu festivalde bizleri yalnız bırakmayan Tuzla Belediye Başkanımız Eren Ali Bingöl'e de şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Muhabir: BİROL SANCAK