TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta sezona galibiyetle başlayan Giresunspor, 23 maçlık galibiyet hasretini Nazilli Belediyespor’u 1-0 yenerek sona erdirdi. Teknik direktör Metin Aydın, oyuncularıyla gurur duyduğunu belirterek, “Sıkıntılı bir dönemde bu galibiyeti camiamıza hediye ettik. Pozisyon zenginliği vardı ama ikinci golü bulamadık. Belki de böyle daha heyecanlı oldu. Ancak bu yalnızca bir başlangıç, futbolcularımla beraber bir hikaye yazacağız. Onlar bana bu hikayeyi birlikte yazacaklarına dair söz verdiler, ve bugün inandım ki bizi play-off'a taşıyacaklar,” dedi.

"İşimizi Zorlaştırdık, Ama Güzel Bir Yolda İlerliyoruz"

Aydın, takımın hedef koymaya başladığını ve bu inançla daha da ilerleyeceklerine dikkat çekerek, “Artık işimiz daha zor çünkü bu seviyeyi gösterdikten sonra daha kötü oynayamayız. 55 gündür çalışıyoruz ve oyuncularım sahada bunun karşılığını 3 puanla taçlandırdı. Taraftarlarımızdan da büyük destek aldık, 4-5 bin kişilik inanılmaz bir atmosferde oynadık. Bu hikayeye tüm camiamızı dahil etmek istiyoruz. Önümüzdeki maçlarda daha iyi futbol ve daha fazla puanla buluşmayı hedefliyoruz,” şeklinde konuştu.

Uğurcan Çakır, Beşiktaş Maçındaki Performansıyla Yıldızlaştı Uğurcan Çakır, Beşiktaş Maçındaki Performansıyla Yıldızlaştı

Muhabir: BİROL SANCAK