Aydın, “Oynadığımız müsabaka için aslında çok şeyler söylemem lazım fakat biz 5 Temmuz’da bu oyuncu grubuyla bir araya gelmiştik. Onlara ilk günkü konuşmamızda; bizi bu grubun en zayıf halkası olarak görenler olduğunu söyledim ama biz inatla çalışıp bu ligin en zayıf halkası olmayacağımızı herkese göstereceğimizi, puanlar ve galibiyetler alarak takımımızı en yukarıya taşıyacağımızı söyledim. Birlikte inandık, hep birlikte birbirimize bir söz verdik. 

Şenol Güneş, Trabzonspor’un İskelet Kadrosunu Şekillendiriyor Şenol Güneş, Trabzonspor’un İskelet Kadrosunu Şekillendiriyor

TARAFTARLARA TEŞEKKÜR EDERİM

Bu anlamda 26 kişilik oyuncu grubuna bugün gösterdikleri üstün mücadele için çok teşekkür ediyorum. Bizleri 90 dakika destekleyen Giresunspor taraftarına ayrıca teşekkür ediyorum. Camiamız inansın, taraftarlarımız inansın ve stadyuma gelip desteğe devam etsinler, bu çocuklar çok daha iyi şeyler yapacaklar, sizlere söz veriyorum, futbolcularım da bana söz verdiler. Pozisyonlar yakaladık, değerlendiremedik. Galip gelemedik ama beraberlik de bizim için iyi. Rakip takım da pozisyon buldu, onlar da galip gelebilirdi. Bundan sonraki haftalarda 1 puan değil 3 puanlar alarak taraftarımızı mutlu etmeye devam edeceğiz” cümlelerine yer verdi.

Muhabir: BİROL SANCAK