Son günlerde yapılan Olağanüstü Genel Kurul ile başkanlığa seçilen Ertuğral, geçtiğimiz günlerde Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, İl Emniyet Müdürü Recep Güzelyazıcı, İl Jandarma Alay Komutanı Özgür Özer ve İl Özel İdare Genel Sekreteri Tolga Erener'i ziyaret etti. Bu ziyaretlerde Giresunspor'un mevcut durumu, kulübe gelir getirebilecek çalışmalar ve projeler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Yönetim, takımı en azından 2. Lig'de tutmak için harekete geçerek transfer yasağını kaldırmanın hesaplarını yapıyor. Bunun için ilk adım olarak iç transferi halletmeyi ve mevcut kadroyu korumayı hedefliyor. Bu doğrultuda oyuncularla birebir görüşmeler yaparak takımın geleceği hakkında fikir alışverişinde bulunuyorlar.

Aynı zamanda yönetim, taraftarlara da çağrıda bulunarak, birlikte daha güçlü bir Giresunspor yaratmak için herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini vurguluyor. Başka bir Giresunspor olmadığını söyleyen yönetim, tüm çabanın bu hedefe ulaşmak için sarf edilmesi gerektiğini ifade ediyor.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU