Trabzon’un sevilen iş insanlarından Gökmen Keleşoğlu, oğlu İnşaat Mühendisi Recep Taha Keleşoğlu’nu muhteşem bir düğünle evlendirdi. Trabzon Ramada Otel’de gerçekleştirilen düğün töreninde, Recep Taha ile Aysel ve Ercan Akbaba’nın kızı Sedanur, bir ömür boyu mutluluğa “Evet” dedi. Düğün, şahitler ve davetlilerin huzurunda, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya’nın kıydığı nikahla başladı.

Takı Yağmuru ve Coşkulu Eğlence

Nikah töreni sonrasında, genç çift takı yağmuruna tutuldu. Keleşoğlu ve Akbaba ailelerinin yakın dostları ve sevenleri, düğün yemeğinde buluşarak doyasıya eğlendiler. Konuklara büyük bir sürpriz hazırlayan Gökmen Keleşoğlu, gecenin ilerleyen saatlerinde ünlü sanatçı Funda Arar’ı sahneye çıkardı. Arar’ın performansı, geceye damgasını vurdu ve konuklar unutulmaz anlar yaşadı.

Düğün (1)-4

Gül Milli ve Efe Görgülü Muhteşem Bir Nikahla Dünya Evine Girdi! Törene Damga Vuran Anlar! Gül Milli ve Efe Görgülü Muhteşem Bir Nikahla Dünya Evine Girdi! Törene Damga Vuran Anlar!

Gökmen Keleşoğlu'ndan Davetlilere Büyük Jest

Gökmen Keleşoğlu, düğüne katılan tüm misafirlere teşekkür ederken, bu özel gecede birlikte olmanın mutluluğunu paylaştı. Gecenin sonunda, tüm davetliler unutulmaz anılarla ayrılırken, Keleşoğlu ve Akbaba aileleri bu özel günü taçlandırdı.

TAKA Ailesinden Tebrikler

TAKA ailesi olarak, Recep Taha ve Sedanur çiftini tebrik ediyor, kendilerine ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN