Kahverengi Kokarca Fındık Üreticilerini Vuruyor! Fırsatçılara Karşı Uyarı Kahverengi Kokarca Fındık Üreticilerini Vuruyor! Fırsatçılara Karşı Uyarı

Sevgili TAKA Gazetesi okurları, Trabzon basınının gazeteleri, internet siteleri ve radyoları ile bu kadar güçlü olmasının en önemli sebebi Kültürü, Sanat ve Sporudur. Spor denince de Trabzon’da akla Trabzonspor gelmektedir.
Yerel basın Trabzonspor’un başarısı için vardır, başarısızlığına asla tahammül edemeyen yerel basındır. Bu özelliği ile belki dünyada tekdir.
Trabzon basını Trabzonspor’u nerede ise orada takip eder sıkıntılara teşhis koyar ve sonrasında ise tedavi yollarını önerir. Trabzonspor Teknik Direktör değişikliğine giderken de Abdullah Avcı’nın heyecanını yitirdiğini tespit etti ve yara kangrene dönüşmeden kesti attı. 
Abdullah Avcı’ya Şampiyon bir teknik adam olarak teşekkür ediyoruz. Ama futbolun cilvesi bu. Anı yakalayacaksın ve sürdürülebilir bir başarı elde edeceksin.
YÖNETİM…YÖNETİM…
Değerli Okurlar, Trabzonspor teknik patronu Abdullah Avcı’nın veda mesajı duygusaldı. Baştan sona okuduk ve yayımladık. O açıklamanın satır aralarında bir bölüm var. O da Abdullah Avcı sadece 4-5 oyuncunun transferinden sorumlu olduğunu söyleyerek taşı yönetime atıyor. Diğerlerini yönetim aldı diyor. Kimi aldı Ozan Tufan’ı, kimi aldı Lustram’ı ve Barisic’i ve Okay Yokuşlu’yu.  Kuşkusuz sürekli olarak yazıyor ve sorguluyoruz da, Trabzonspor 11 transfer yapmış ama hala golcüsünü alamamış. Santrafor yok muydu? Vardı. Ama almadılar. Kim almadı, yönetim kurulu. Öyle ise Avrupa macerasına erken havlu atmanın sorumlusu da sadece Avcı değildir…
HOCA OLARAK KİM GELSİN?
Değerli Okurlarımız, Şimdi beklenti Trabzonspor’un teknik direktörlüğüne kimin geleceğidir. TAKA gazetesi olarak siyasette olsun spor da olsun genç beyinler, üreten beyinler bizim için öndedir. Trabzonspor efsanesi olan Fatih Tekke ilk aklımıza gelen isimdi. Ve ibre de ona doğru dönmektedir. Ancak Trabzonspor’un dinamikleri bu zorlu sürecin içinden ancak Şenol Güneş’in çıkabileceğini söyleyerek, bir büyük Trabzonspor efsanesinin bir kez daha geri dönmesini istiyorlar ve bu yönde bastırıyorlar.
BİR GOLCÜ DE YETMEZ
Sevgili TAKA gazetesi okurları, Bu saatten sonra Trabzonspor’a bir golcü de yetmez. Avrupa’da transfer bitti. Artık Avrupa ülkeleri arasında transfer yok. Ama Türkiye kanalı açık. Trabzonspor yönetimi Braga’nın golcüsünü İstanbul’a getirdi. Sağlık kontrolünden geçecek ve Trabzonspor’a muhtemelen imza atacak. Trabzonspor bir taraftan da Onhuachu’nun peşini bırakmış değil. Şimdi kozlar Trabzonspor yönetiminin elinde. Onuachu’yu ya 7 milyon Euro’ya transfer edecek ya da 3 milyon Euro’ya kiralayacak. Trabzonspor her şeye rağmen elini çabuk tutmalı. Çünkü Avrupa gitti. Lig ve Ziraat Türkiye kupası da giderse o da yönetime yazar.
AĞLARINIZ BEREKETLİ OLSUN
Sevgili Okurlar, Karadeniz’in geçim kaynağı sadece Fındık ve Çay değildir. Karadeniz başlı başına bir deryadır. Balıkçılıkta av yasağı sona erdi ve tekneler denize indi. Çarşıbaış’nda yapılan törende TAKA Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Bahattin Baştürk’de vardı. Baştürk Trabzon milletvekili Vehbi Koç’u dümene oturttu ve onunla sohbet yaptı. Denizleri iyi bilen Sayın Koç, balıkçılara de şans diledi ve uğurladı. Bizlerde Balıkçılara ağlarınız bereketli olsun diyor ve  boş kazanç diliyoruz.
 
MUTLU HAFTALAR: TAKA

Kaynak: HABER MERKEZİ