Saniyelerle Kurtuluş Demirağ, kamyon sollama sırasında ters yönden hızla gelen otomobili son anda fark ederek ani bir manevrayla kazadan kıl payı kurtuldu. O anları sosyal medya hesabından paylaşan Demirağ, "Ani bir refleksle solladığım kamyonu geçip geçmediğimi kontrol ederek aracı sağa kırdım ve kaza yapmaktan kıl payı kurtuldum. Bir saniye fark ile bu olay çok daha kötü sonuçlanabilirdi" dedi.

Tehlikeli Araç Kullanımı Karşıdan gelen aracın trafik güvenliğini hiçe sayarak ters yönde hızla ilerlemesini “cinayete teşebbüs” olarak nitelendiren Demirağ, olayın video görüntüleriyle birlikte şoför hakkında şikayette bulunacağını belirtti. "Karşıdan gelen aracın trafik güvenliğini hiçe sayarak ve cana kastedercesine sol şeritten hızla ters yönde ilerleyerek üzerime gelmesi resmen cinayete teşebbüstür" şeklinde konuştu.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nden Kaçak Yapılara Karşı Etkin Mücadele Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nden Kaçak Yapılara Karşı Etkin Mücadele

Olayın Video Görüntüleri Sosyal Medyada Demirağ, araç kamerasının kaydettiği görüntüleri sosyal medya hesabında paylaşarak olayın ciddiyetini gözler önüne serdi ve trafikte dikkatli olunması gerektiğini vurguladı.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN