"Hainler Başaramadı"

Cihan’dan İnce İşçilik! AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları Kongre Sürecine Hazırlanıyor Cihan’dan İnce İşçilik! AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları Kongre Sürecine Hazırlanıyor

Vali Tanrısever, Kur’an-ı Kerim tilaveti ve İl Müftüsü Hüseyin Gün’ün yaptığı duanın ardından yaptığı konuşmada, "Ne mutlu ki milletimiz o hain darbe girişimini boşa çıkardığı gibi kıyamete kadar unutulmayacak bir de demokrasi destanı yazdı" dedi.

15 Temmuz milli irade destanının 8. yılında şehit yakınları ve gazilerle bir arada olmaktan büyük bir memnuniyet duyduğunu belirten Vali Tanrısever, "15 Temmuz 2016 tarihinde büyük Türk milletine, bağımsızlığımıza, büyük Türkiye idealimize, mazlum milletlerin sesi ve hamisi olma irademize, demokrasimize yönelik Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ/PDY) tarafından bir darbe girişimi adı altında işgal girişimi oldu. Sayın Cumhurbaşkanımızın çağrısı ile yüce milletimiz elinde bayraklarıyla sokaklara çıkarak, meydanlara inerek, havalimanlarını doldurarak; namluların, tankların, helikopterlerin, uçakların karşısına dikilerek bu talihsiz, menfur ve kanlı girişimi akamete uğratmıştı. Ne mutlu ki milletimiz o hain darbe girişimini boşa çıkardığı gibi kıyamete kadar unutulmayacak bir de demokrasi destanı yazdı. Bu destanı hakkıyla yaşatmak, sonraki kuşaklara aktarmak, şehitlerimizin uğruna hayatlarını feda ettiği değerlere sahip çıkmak nasıl görevimizse, onların canlarına kastedenleri unutmamak da bizim görevimizdir" ifadelerini kullandı.

Bu anlamlı etkinlikte, Vali Tanrısever'in konuşması ve şehit aileleri ile gazilere yönelik gösterdiği ilgi, davetliler tarafından büyük takdirle karşılandı.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU