Baro Başkanı Metin Aslan'dan Sert Tepki

Gümüşhane Barosu Başkanı Metin Aslan, yılın ilk aylarında artan trafik uygulamalarına sert tepki gösterdi. Aslan, bu uygulamaların "orantısız ve kanunun özüne aykırı" olduğunu belirterek, hak ve özgürlüklere açık bir saldırı niteliğinde olduğunu dile getirdi.

MHP Milletvekili Musa Küçük'ün Açıklamaları

Geçtiğimiz günlerde, MHP Gümüşhane Milletvekili Musa Küçük, Süleymaniye’de düzenlediği basın toplantısında konuya değinerek, trafik cezaları konusunun takipçisi olacağını ve bu konuda Gümüşhane Valisi Alper Tanrısever ve Emniyet Müdürü Taner Cömert ile görüşeceğini belirtti.

Trabzonlu Konfederasyon Başkanı Bayrağı Devrediyor: "Değerlerimize Sahip Çıkmalıyız" Trabzonlu Konfederasyon Başkanı Bayrağı Devrediyor: "Değerlerimize Sahip Çıkmalıyız"

Valilikten Geri Adım Yok

Bu toplantının hemen ardından, Gümüşhane Valiliği denetimlerin daha da ağırlaştırılacağını vurguladı. Valilik, trafik güvenliğini sağlama konusunda kararlı olduklarını belirtti.

Esnaf Fatih Özer’in Tepkisi

Doğal Tes Yapı sahibi Fatih Özer, gazetemize yaptığı açıklamada, "Gümüşhane’de yaşamanın faturası bu, bir haftada 7 ceza oldu. Osmanlı İmparatorluğu döneminde vergi alınmayan Gümüşhane’den şimdi en büyük cezaların kesildiği ile döndük. Bu şehri bırakıp gidin diyorlar" şeklinde konuşarak yapılan uygulamalara sert tepki gösterdi.

Muhabir: HABER MERKEZİ