Trabzonspor’da erteleme maçı kuralları gereği yeni transferler Serdar Saatçı, Simon Banza ve Muhammed Cham bu maçta forma giyemeyecek. Beşiktaş maçında kırmızı kart gören Edin Visca da sahada olmayacak. Bu oyuncuların eksikliği, teknik direktör Şenol Güneş’in nasıl bir kadro sahaya süreceği konusunda soru işaretleri oluşturuyor.

Trabzonspor’da Forvet Belirsizliği Sona Erdi: Dragus 11’de Başlayacak! Trabzonspor’da Forvet Belirsizliği Sona Erdi: Dragus 11’de Başlayacak!


Hücum Hattında Alternatifler ve Güneş’in Tercihleri
Simon Banza’nın yokluğunda hücum hattında kimin gol umudu olacağı merak konusu. Sakatlığı devam eden Enis Destan’ın da kadroda olmayışı, Güneş’i santrafor olarak Denis Draguş, Umut Bozok ve Poyraz Efe Yıldırım üçlüsüne yöneltiyor. Güneş, Beşiktaş maçında oyuna aldığı Draguş’un performansından memnun kalmamıştı ve maçın sonlarında oyundan almıştı. Umut Bozok ise Beşiktaş maçı kadrosunda yer almamıştı. Güneş’in Kayserispor karşısında santrafor olarak kime şans vereceği merakla bekleniyor.


Visca’nın Yerine Genç Yetenek Cihan Çanak
Edin Visca’nın yokluğunda genç oyuncu Cihan Çanak’ın forma giymesi bekleniyor. Güneş’in, Visca ve santrafor pozisyonları dışında Beşiktaş maçının 11’ine büyük ölçüde sadık kalması bekleniyor.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU