BÜYÜK PROTESTO

Şenol Güneş’ten Gençlere Büyük Destek: Avrupa Devleri Peşlerinde! Şenol Güneş’ten Gençlere Büyük Destek: Avrupa Devleri Peşlerinde!

Yönetim kurulu ve il protokolü ile birlikte protokol tribününden maçı izlemek için hareketlenen başkan Celil Hekimoğlu ise bu kararı öğrenince kararı protesto etti. Tepkisini gösteren Celil Hekimoğlu ise İYİ Parti Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, İYİ Parti Trabzon Eski Milletvekili Hüseyin Örs, Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Zeyyat Kafkas, Trabzonspor yönetim kurulu üyeleri Ceyhun Eskici ile Derviş Köz ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte müsabakayı maraton tribününde yer alan Trabzonlu taraftarlarla birlikte izledi.

FİNALE YAKIŞMADI

1461 Trabzonlu taraftarlar arasında maçı izleyen Hekimoğlu, karşılaşmanın ardından ise adeta ateş püskürdü. Hakem kararları ve protokol krizine tepki gösteren Celil Hekimoğlu, “Maalesef paranın gücü her şeyi satın almaya başladı. Artık ülkede adalet kavramı kalmamış. Bir adamın parası çok var, taraftar satın alıp Sivas’a geliyor. Bizi protokol tribününe koymadılar, sadece 1 kişilik yer ayırdılar. Başka kimse buraya giremez dediler. Adam protokolü satın almış, federasyonu satın almış, hakemleri de satın aldı işi bitirdi. Yazıktır ya! Bu kadar emeğe yazıktır. Bu kadar insana yazıktır. Ben söylemekten artık dilimde tüy bitti. Haram zıkkım olsun başka da bir şey söylemiyorum. O Cantürk Alagöz parasında boğulsun. Başka da bir şey söylemiyorum” ifadelerine yer verdi. Bu önemli müsabakada protokol tribününün Iğdır FK yönetimi ve misafirlerine ayrılması da ayrı bir skandal ve çifte standart olarak kayıtlara geçti. Final maçına yakışmayacak olayların yaşandığı karşılaşmada gerçekleşen bu olaylar müsabakanın da önüne geçti.

Muhabir: AYTEKİN AKAY