Mobbing İddiası ve İntihar

Samsun'da LC Waikiki mağazasında reyon müdürü olarak çalışan Muhammed Yavuz, mobbinge maruz kaldığını belirterek intihar etti. Bir çocuk babası ve bir bebek bekleyen Yavuz, bıraktığı mektupta, bölge müdürü E.C.’nin kendisine sistemli bir şekilde mobbing uyguladığını ve psikolojik tacizle yaşamını cehenneme çevirdiğini ifade etti.

Muhammed Yavuz’un Veda Mektubu

Yavuz, veda mektubunda, “Bu bir intihar vakası değildir, cellatlığını E.C.’nin yaptığı bir idam vakasıdır,” diyerek yaşadığı psikolojik baskının dayanılmaz hale geldiğini belirtti. Ayrıca eşine yazdığı notta, onu çok sevdiğini ve kendisinden özür dilediğini dile getirdi.

LC Waikiki’nin Açıklaması

LC Waikiki, yaptığı açıklamada, Yavuz’un mobbing ile ilgili daha önce bir şikayette bulunmadığını belirtti ve kurum içi soruşturma başlatıldığını duyurdu. Şirket, adli makamlarla işbirliği yapacaklarını ve süreci şeffaf bir şekilde yürüteceklerini ifade etti. Ayrıca, Yavuz’un ailesine maddi ve manevi destek sağlanacağını belirtti.

Trabzonlu Milli Boksörden Vali Yıldırım’a Özel Ziyaret! Trabzonlu Milli Boksörden Vali Yıldırım’a Özel Ziyaret!

Detaylı Açıklama

"LC Waikiki Samsun Çarşamba mağazamızda görev yapan değerli çalışma arkadaşımız Muhammed Yavuz'un intihar girişimi sonrası vefatını büyük bir üzüntü ile öğrendik. Adli makamların ihtiyaç duyacağı tüm bilgi ve detayları paylaşacağız ve kurum içi soruşturma yürüteceğiz. Merhum çalışma arkadaşımızın bugüne kadar mobbing ile ilgili bir şikâyeti bulunmamaktadır. Bu süreçte çalışanımızın ailesi ile yakın iletişimde olup destek sağlayacağımızı belirtiriz. Muhammed Yavuz'a Allah'tan rahmet, ailesine ve tüm LC Waikiki çalışanlarına sabırlar dileriz."

Kaynak: İNTERNETHABER