Muhtarlar Antrenör Oldu, 19 Takım Mücadele Etti

Şampiyon İslampaşa Mahallesi
Finalde İslampaşa ve Taşlıdere Mahallesi karşı karşıya geldi. 2-1’lik skorla sona eren maçı İslampaşa Mahallesi kazandı. Bu yıl yapılan yerel seçimlerde Rize’nin ilk kadın muhtarı olarak seçilen Ayşegül Memişoğlu’nun takımı, şampiyonluğa ulaştı. Müsabakaların ardından turnuvanın kazananlarına madalyaları ve kupaları verildi.

Ayşegül Memişoğlu'ndan Duygusal Açıklamalar
İslampaşa Mahallesi Muhtarı Ayşegül Memişoğlu, turnuva sonunda yaptığı açıklamada, “Çok mutluyuz. Gerçekten bir haftadır gece-gündüz uyumuyoruz. Hele de ben çok heyecanlıydım. Bir kadın muhtar olarak bir futbol takımına teknik direktörlük yapmak çok değişik bir duyguydu. Kazanan İslampaşa oldu. Erkekler normalde futbola alışkın ama ben bir kadın olarak ilk kez futbolun içerisinde bulundum. Çok güzel bir deneyimdi. Çocuklarımızı tek tek tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

Bordo-Mavililer, Şenol Güneş Yönetiminde Çalışmalarına Devam Ediyor Bordo-Mavililer, Şenol Güneş Yönetiminde Çalışmalarına Devam Ediyor

Rize’de Anlamlı Turnuva
Hayatını kaybeden Esila Tüfekçi adına düzenlenen bu turnuva, Rize’de birlik ve beraberliği pekiştiren anlamlı bir etkinlik olarak hafızalarda yer etti. Muhtarların teknik direktörlük yaptığı bu turnuva, çocukların spor yapma ve takım ruhunu yaşama fırsatı bulduğu önemli bir organizasyon oldu.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN