Kampın ilk bir haftalık bölümü ağırlıklı antrenman temposuyla tamamlanırken ikinci bölümde ise iki hazırlık maçı oynandı. Trabzonspor kampı 19 antrenman, 6 çift kale maçı, 4 dayanıklılık testi, 2 sonuçlandırma ve 2 turnuva ile tamamladı. 

İKİNCİ ETAP 7 ANTRENMANLA TAMAMLANDI

Bordo-mavili takımın Szeged şehrinde 13 gün süren kamp programının ilk etabında 8 Temmuz Pazartesi günü oyunculara 1 günlük izin verildi. İznin ardından 9 Temmuz’da yeniden çalışmalarına başlayan bordo-mavili takım bu etapta ise 7 antrenman, 2 çift kale, 2 dayanıklılık çalışması, 1 turnuva ve 1 sonuçlandırma çalışması yaptı. Hava sıcaklıklarının her geçen gün arttığı Szeged şehrinde oyuncular yoğun tempoda çalışmalarını sürdürdü. Yeni transferlerin de kısa sürede adaptasyonu dikkat çekerken takımdaki pozitif hava ise teknik ekibin de yüzünü güldürdü.

Trabzonspor, Başakşehir'i üst üste iki maçta mağlup edemedi Trabzonspor, Başakşehir'i üst üste iki maçta mağlup edemedi

İKİ HAZIRLIK MAÇINDAN DA GALİP AYRILDI

Bordo-mavili takım oynadığı iki hazırlık maçından da galip ayrıldı. Trabzonspor, ilk hazırlık maçını 10 Temmuz tarihinde Macaristan’ın Szeged Csanad takımı ile oynadı. Bu maçı Umut Bozok ve Trezeguet’in golleriyle 2-1 kazandı. İkinci hazırlık maçını ise 13 Temmuz Cumartesi günü Zeleznicar takımı ile karşı karşıya geldi. Bu maçtan da Enis Bardhi, Edin Vişça (P) ve Enis Destan’ın attığı gollerle 3-1 galip ayrıldı. Teknik Direktör Abdullah Avcı Szeged ile oynanan ilk hazırlık maçında her iki yarıda da tamamen ayrı iki 11’i sahaya sürerken, ikinci hazırlık maçında ise karşılaşmanın ilk yarısındaki 11’le ikinci yarıya başladı. Avcı ilk 11’de oynayan oyuncularına bu maçta daha fazla süre verdi. 

Kampın ilk bölümünde Anthony Nwakaeme, ikinci bölümünde ise Ozan Tufan, Lunstram ile Barisic basın toplantısı düzenledi. Kampta ayrıca kampı takip eden basın mensuplarına birer özel röportaj verildi. 

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN/SZEGED-MACARİSTAN