2024 Yılının İlk Yarısında En Çok Kazandıran Yatırım Aracı Yine 'Altın' Oldu 2024 Yılının İlk Yarısında En Çok Kazandıran Yatırım Aracı Yine 'Altın' Oldu

YENİ CİTROEN C3 AIRCROSS

2025 sezonuna bomba bir giriş yapacak olan Citroen C3 Aircross, elektrikli araç iddiasını sürdürmeye devam ediyor. Büyük iç hacim, zengin motor seçenekleri ile birlikte üst düzey iç konfor özelliklerini bir arada toplayan C3 Aircross, segmentinde yeni bir döneme imza atmak için hazırlanıyor.
Citroën C3 Aircross (2024): Opel Frontera'nın kuzeni tanıtıldı

TASARIMI DİKKAT ÇEKİYOR

Citroen logosuna sahip C3 Aircross, dik tasarımlı ön bölümü, 3 farklı bölüme ayrılmış ön far tasarımı ve karakteristik özellikleri ile ışık imzası sağlıyor. Modern görünümü ile dikkat çeken tasarım, aynı zamanda çift şeritli makara logosunu da belirli unsurları entegre ederek kaliteyi ön plana çıkarıyor. Yandan bakıldığında mükemmel bir denge ile dikkat çeken C3 Aircross, düz tavan çizgisi ve 1,66 metre tavan yüksekliği ile birlikte geniş yaşam alanı sunuyor.

YÜKSEK VE GÜVENLİ SÜRÜŞ POZİSYONU

Yerden yüksekliği 200 milimetre olan araç, yüksek ve daha güvenli bir sürüş pozisyonu sağlıyor. Gövde koruması kolay erişim sağlarken, arka camlar ile birlikte iç mekana bol miktarda ışık girişi sağlanıyor. Arka köşelerde ve tamponda yer alan kişiselleştirilebilir klipsler, aracı daha özel hale getiriyor. Aracın arka köşe tasarımı, ön cephenin kaslı hissini tamamlarken, imza niteliğindeki arka aydınlatmalar da dikkat çekiyor. En üst seviye donanım paketinde beyaz ve siyah renkte standart olarak piton kaplama ve çift renkli tavan gibi ek kişiselleştirilmiş özellikler bulunuyor.
New 2024 Citroën C3 Aircross 7-Seat Mini SUV - YouTube

GELİŞMİŞ SÜRÜŞ DESTEK TEKNOLOJİLERİ

Citroen C3 Aircross model araçlarda gelişmiş sürüş destek teknolojileri yer alıyor. Bu teknolojiler, sürücünün konforunu ve güvenliğini artırmakla kalmayıp yayaların da avantajlarından yararlanmasını sağlıyor. Aktif Güvenlik Freni, Aktif Şerit Takip Asistanı, Sürücü Uyarısı, Hız İşareti Tanımlama, Uzun Huzme Yardımcısı, Ön ve Arka Park Sensörleri, Kör Nokta Tespiti, Geri Vites Kamerası gibi gelişmiş sürüş destek sistemleri bulunuyor.

TÜRKİYE SATIŞ FİYATI NE KADAR?

Versiyonlar:

  • 1.2 PureTech- Feel Bold- 2024: 1.259.000 TL
  • 130 HP - EAT6- Shine (Çift Renk)- 2024: 1.389.000 TL
Kaynak: KARAR