Garanti BBVA’nın eylül ayı kampanyası, yeni kredi kartı sahiplerine 2.000 TL’ye kadar nakit iade fırsatı sunuyor. 30 Eylül'e kadar devam edecek kampanya kapsamında, kart sahipleri her ay 500 TL'lik harcamalarından nakit iade kazanıyor. Bu fırsat, Garanti BBVA dijital kanalları üzerinden kredi kartı başvurusu yapan müşterilere özel olarak sunuluyor.

TOKİ 25 Şehirde Arsa Satışı İçin Start Verdi: Yeni Ödeme Planı ile Fırsat Kaçmaz! TOKİ 25 Şehirde Arsa Satışı İçin Start Verdi: Yeni Ödeme Planı ile Fırsat Kaçmaz!

1 Eylül tarihinde hayata geçirilen ve 30 Eylül tarihine kadar devam edecek olan fırsat çerçevesinde 2000 TL'ye varan nakit iade elde edilebilirken, kampanyanın ayrıntıları merak konusu oldu. Garanti BBVA da fırsattan kimlerin yararlanabileceğine ve iadenin detaylarına ilişkin açıklama yaptı. 

Garanti BBVA Nakit İade Kampanyası

Eylül ayının ilk günlerinden itibaren belirli tarihler arasında geçerli olacak güncel kampanyalara ilişkin Garanti BBVA resmi internet sitesinden ve sosyal medya hesapları üzerinden yayınladığı duyurular ile bilgilendirmede bulunurken, eylül ayının ilk gününde hayata geçirilen ve son gününe kadar devam edeceği belirtilen fırsat çerçevesinde 2000 TL'ye varan nakit iade elde edilebilecek. 

Kampanyanın ayrıntılarına ilişkin Garanti BBVA’nın resmi internet sitesinde yer alan açıklamaya göre 1-30 Eylül 2024 tarihleri arasında Garanti BBVA dijital kanallarından temassız müşteri olma teknolojisi ile Garanti BBVA müşterisi olan ve bireysel kredi kartı başvurusu onaylanan kişiler söz konusu kartları ile yapacakları harcamalarından toplamda her ay 500 TL olmak üzere 2000 TL nakit iade elde edebilecekler. 

Aylık harcamanın 500 TL'den az olması durumunda ise ekstre tutarı kadar nakit iade kazanılacak. Örneğin aylık harcama tutarının 300 TL olarak gerçekleşmesi halinde 300 TL kadar nakit iade elde edilebilecek. 

Toplam 2000 TL'ye varan nakit iade sunulan fırsatın ayrıntılarına ilişkin Garanti BBVA resmi internet sitesi üzerinden bilgilendirmede bulunurken, nakit iade kampanyasının yanı sıra farklı sektörlerde gerçekleşecek alışverişler neticesinde sunulacak olan indirimler ve bonuslar Garanti BBVA müşterileri ve yeni müşteri olacak kişiler tarafından yakından takip ediliyor. Garanti BBVA önceki aylarda olduğu gibi eylül ayında da belirli tarihler arasında geçerli olacak fırsatlara ilişkin bilgilendirmede bulunuyor. Bu durumda, Garanti BBVA’nın resmi internet sitesinden ve sosyal medya hesapları üzerinden güncel fırsatlara erişilebilir, ayrıntılı bilgi edinilebilir. 

Kaynak: HABER MERKEZİ