Bu sezon süre almaya başlayan Orsic, uzun süre sonra Milli takımdan da davet almanın heyecanını yaşamıştı. Şu anda Hırvatistan Milli takımında bulunan yıldız oyuncu burada açıklamalarda bulundu. Yeniden Milli takımda olmaktan ötürü çok mutlu olduğunu ifade eden Mislav Orsic, “Milli takıma geri dönmek her zaman özel bir duygu. Burada olduğum için mutluyum” diye konuştu.

GOLLER DE GELECEK

Uzun bir sakatlık süreci yaşadığını anlatan Orsic, “Kötü bir başlangıçtan sonra yavaş yavaş eski formuma kavuşuyorum. Daha fazla süre almaya başladım. Zamanla goller de gelecek” dedi. Trabzonspor olarak da bu sezona kötü bir başlangıç yapıldığını belirten Orsic, “En iyi şekilde oynamadık.

Abdülkadir Ömür'den Trabzonspor İtirafı: "Kendimi Suçlu Hissediyordum" Abdülkadir Ömür'den Trabzonspor İtirafı: "Kendimi Suçlu Hissediyordum"

Kaybetmedik ama kazanamadık da. Bu durum bir memnuniyetsizlik yarattı. Ancak umarım kendimizi toparlarız. Trabzonspor'u hak ettiği yere çıkaracağız” ifadesini kullandı. 31 yaşındaki Hırvat sol kanat oyuncusu bu sezon toplam 8 maçta 343 dakika süre alırken 1 asist yaptı.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN