İmamoğlu, Yattara’nın Türkiye’de hızla uyum sağladığını ve bordo-mavili takıma duyduğu sevgiden bahsederek, "Yattara birkaç ay önce bana geldi. İstanbul’da yaşıyor. Beylikdüzü’nde yaşadığını yeni öğrendim. Bana olan aşkından dolayı Beylikdüzü'nde yaşıyormuş," ifadelerini kullandı.

Ömer Şanlı’nın YouTube kanalına konuk olan İmamoğlu, Yattara ile geçmişten beri süregelen dostluğuna değindi. Yattara’nın Belçika’dan transfer edilme sürecini anlatan İmamoğlu, “Onu havaalanında bizzat karşılamıştım. O dönem 31 yaşındaydım ve yöneticiydim. O zamandan beri görüşmeye devam ediyoruz,” dedi.

Hatayspor, Çift Kale Maçla Trabzonspor Karşılaşmasına Hazırlanıyor! Hatayspor, Çift Kale Maçla Trabzonspor Karşılaşmasına Hazırlanıyor!

İmamoğlu ayrıca Yattara’nın Türkiye’ye hızla adapte olduğunu belirterek, "Yattara bizden biri oldu. Çok hızlı bir şekilde Türkçe öğrendi ve çatır çatır konuşuyordu. Tek talihsizliği ise Hasan Üçüncü ile çok samimi olmasıydı; onun gibi tam bir Araklılı gibi konuşmaya başladı,” diye esprili bir şekilde konuştu.

Muhabir: HABER MERKEZİ