Güçlü Aday, Güçlü Belediye İçin Hazır

AK Parti'nin Arsin Belediye Başkan Adayı ve İnşaat Mühendisi İbrahim Küçük, seçimlerin demokrasinin vazgeçilmez bir parçası olduğunu belirterek, seçim sürecini bir demokrasi şöleni olarak gördüklerini ve seçimlerin ardından samimi bir bayram havası yaşayacaklarını ifade etti. Küçük, Arsin'in ve Arsinlilerin gerçek belediyeciliğin AK Parti'de olduğunu bildiğini ve bu nedenle AK Parti'nin desteklenmeye devam edeceğini vurguladı.

Kılıçdaroğlu'nun Sert Çıkışı: "Erdoğan'ın Suçuna Ortak Olmayın!" Kılıçdaroğlu'nun Sert Çıkışı: "Erdoğan'ın Suçuna Ortak Olmayın!"

Arsin'de Rekor Kırmaya Hazırız

Küçük, AK Parti'nin Arsin'de rekor kıracağına inandıklarını ve bu inançla çalışmalarına devam ettiklerini söyledi. Kendilerine ve iş ahlaklarına güvendiklerini belirten Küçük, vatandaşların da 31 Mart günü sandık başına giderek kendilerini destekleyeceğine inandıklarını ifade etti. AK Parti çatısı altında ve Cumhurbaşkanı'nın gölgesinde Arsin için ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını belirtti.

Cumhur İttifakı Arsin'de Toplanıyor

31 Mart yerel seçimleri öncesi AK Parti Arsin'de çalışmalarını hızla sürdürüyor. Seçime az bir süre kala AK Parti, gücünü bir kez daha göstermek için hazırlıklarını tamamlıyor. 29 Mart Cuma günü gerçekleştirilecek Cumhur İttifakı Arsin mitingine ise yoğun bir katılım bekleniyor.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN