BİR ÖLÜR BİN DİRİLİRİZ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ülkeyi böldürmemek için canlı yayında herkesi meydanlara davet etti. Başkomutanın mesajını alan çoluk, çocuk, kadın, erkek, yaşlı, genç, tekbirler getirerek sokaklara akın etti. Demokrasinin darbe yemesine inat hainlere geçit vermedi. Demokrasi çiğnenmesin diye kimileri tanka kafa tutu, kimileri de silaha. Canlarını hiçe sayan kahramanlar vatana ihanet edenlere asla geçit vermedi. 

DERS VERDİK

Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, “15 Temmuz gecesinde milletimiz her şeyi geride bırakarak elde bayrak, dilde tekbir, inancını, vatanını, milletini savunmak üzere tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet ilkeleri etrafında birleşmiş ve halkın gücünün üstünde bir güç olmadığını tüm dünyaya göstererek tarihin en büyük demokrasi dersini vermiştir” dedi.

MİLLETİMİZ TEREDDÜT ETMEDİ

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç,  “15 Temmuz; Türk milletinin, ülkemizi işgal etmek isteyenlere verdiği cevabın adıdır. 15 Temmuz FETÖ hain darbe girişimiyle Türkiye Cumhuriyeti’ni esir etmek ve önüne engel koymak istediler. Milletimiz, hiç tereddüt etmeden vatanımızın istikbali ve demokrasimize sahip çıkmak için kadın erkek, yaşlı genç demeden Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde tarih yazmıştır” dedi.

RAHMETLE ANIYORUZ

AK Parti Trabzon Milletvekili Vehbi Koç, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayınladığı mesajda “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün yıl dönümünde; vatanımızın bağımsızlığı, milletimizin huzur ve güvenliği için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize minnet ve şükranlarımı ileterek sağlıklı uzun ömürler diliyorum” diye konuştu.

Benzin ve Motorinde Güncel Fiyatlar: 7 Eylül 2024 Akaryakıt Fiyatları Benzin ve Motorinde Güncel Fiyatlar: 7 Eylül 2024 Akaryakıt Fiyatları

KENETLENME RUHU

KTÜ Rektörü Hamdullah Çuvalcı, “15 Temmuz, milletimizin birlik ve beraberlik ruhunu bir kez daha tazelediği, demokrasiye olan inancını güçlendirdiği tarihimizin unutulmaz bir parçasıdır” dedi. Sürmene belediye başkanı Hüseyin Azizoğlu, “Darbe kalkışmasıyla işgal girişimine direnen büyük Türk milleti, 15 temmuz gecesi destan destan büyümüş, bağımsızlık onuruna, bekasına ve kutlu varlığına şehadeti göze alarak leke düşürtmemiştir” mesajını verdi.

Muhabir: AYTEKİN AKAY