AK Parti Trabzon Milletvekili Vehbi Koç’tan Binali Yıldırım’a Ziyaret

AK Parti Trabzon Milletvekili Vehbi Koç, Türkiye Cumhuriyeti'nin son başbakanı Binali Yıldırım ile bir araya geldi. Koç, sosyal medya platformundan paylaştığı fotoğrafta, "Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın yol ve dava arkadaşı, son Başbakanımız Sn. Binali Yıldırım’a nazik kabulleri ve hoş sohbeti için teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.

Ortahisar Belediyesi CHP Grup Başkanvekili Cüneyt Zorlu’dan Yeni Müjdeler

CHP Grup Başkanvekili Cüneyt Zorlu, yeni müjdelerin yakın olduğunu söyledi. "Borç çok ama cesaretimiz daha çok" diyen Zorlu, “Yeni sürprizlerimizi belediye başkanımız Ahmet Kaya kısa süre içerisinde açıklayacak. Ortahisar'da yaşayan vatandaşlarımız için gece gündüz çalışıyoruz. Borç çok ama cesaretimiz daha çok. Direk halka dokunacak çalışmalarımız devam ediyor. Farkımızı göreceksiniz. Kent lokantası sonrası diğer sözlerimizi de hızla yerine getireceğiz. Ama iç barış önemli. Herkese mutlu günler diliyorum” dedi.

Gümüşhane Belediyesi Yağışların Ardından Çalışmalara Devam Ediyor

Gümüşhane Belediyesi ekipleri, yoğun yağışların ardından zarar gören bölgelerde mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmalarını sürdürüyor. Belediye Başkanı Vedat Soner Başer’in direktifiyle hareket eden ekipler, selin etkilediği mahallelerde yolları kilitli beton parke ile yenileyerek onarıyor. Fen İşleri Müdürlüğü öncülüğünde Hasanbey Mahallesi’nde 750 metrekarelik parke kaplama çalışması başlatıldı.

Trabzon’daki Şoför Esnafları Bir Araya Geldi

Trabzon’daki şoför esnafları, 2026 yılı içerisinde yapılacak oda seçimleri ile ilgili mevcut yönetime karşı bir oluşum olarak değerlendirilen bir sohbet gerçekleştirdi. Odanın önceki yönetim kurulu üyeleri ve esnaflar, çay içip sohbet ettiler. Anı ölümsüzleştirerek, sosyal medya hesaplarından, "Çay bahane konu belli, her şey daha da güzel olacak" notuyla paylaştılar.

Akçaabatlılar Vakfı’ndan Kızılay’a Kan Bağış Etkinliği

Trabzon’un Akçaabat ilçesinde, Akçaabatlılar Vakfının katkıları ile Kızılay’a kan bağış etkinliği düzenlenecek. Akçaabat Atatürk Parkı'nda yapılacak etkinlikte, kan bağışlayan herkese Erbaşaranlar Petrol’den 300 TL’lik akaryakıt hediye çeki verilecek. Vakıf başkanı Yaşar Erbaşaran, “Kan ver hayat kurtar etkinliğimize herkesi bekliyoruz. Bağışlanan bir ünite kanla 3 can kurtarılıyor” dedi.

Çarşıbaşı’nda Tavla Turnuvası Başladı

Trabzon’un Çarşıbaşı ilçesinde düzenlenen tavla turnuvası ilçe halkından yoğun ilgi gördü. Belediye binası önündeki İskefiye Parkı'nda yapılan turnuvanın başlangıç zarı, Belediye Başkanı Ahmet Keleş tarafından atıldı. Keleş, “Belediye olarak düzenlediğimiz tavla turnuvasında ilk zarı attık. Turnuvaya katılan tüm katılımcılara başarılar diliyorum” dedi.

Betül Fırat’ın Yeni Şiir Kitabı Yayımlandı

Ödüllü yazar ve şair Betül Fırat, dokuzuncu eseri “Şair Rıhtımında Şiirler” ile edebiyatseverlerin karşısına çıkıyor. Arete Yayınları tarafından yayımlanan bu yeni şiir kitabı, Fırat’ın kalbinden kalemine akan duyguları ve bestelenen güfteleri içeriyor.

Mahalle Sakinleri Otobüs Seferlerindeki Aksamalardan Şikayetçi

Öz Trabzonlu Öz Trabzonlu

Trabzon’un Aydınlıkevler Mahallesi halkı, belediye otobüs seferlerinde yaşanan aksamalardan şikayetçi. Mahalle sakinleri, “Akşam 19.00 seferini yapan otobüs yarım saat rötarlı sefere çıkıyor. Şoföre durumu sorduğumuzda, ‘153’ü arayıp şikayetinizi iletebilirsiniz’ diyor. Ayrıca otobüslerin çoğunda da klima açılmıyor” dediler. Yetkililerin bu soruna çözüm bulmasını bekliyorlar.

Editör: Birol Sancak