Ali Yazıcı ve Ali Elma Ailelerinin Mutlu Günü: Sena ve Can Dünya Evine Girdi Ali Yazıcı ve Ali Elma Ailelerinin Mutlu Günü: Sena ve Can Dünya Evine Girdi

Of sahil Hasbahçe Tesisleri’nde yapılan düğün merasimi, Kur’an-ı Kerim okunması ile başladı ve ardından nikah merasimine geçildi.

Önemli İsimler Şahitlik Yaptı

Nikahı, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç kıydı. Nikahın şahitliklerini şu önemli isimler yaptı:

Ulaştırma ve Altyapı eski Bakanı, Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu
Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu
AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu
AK Parti İstanbul Milletvekili Bayram Şenocak
Trabzon eski Milletvekili Kemalettin Göktaş
KTÜ Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı
Trabzon İl Sağlık Müdürü Dr. Hakan Usta
Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Uygun
Emekli KKTC Eğitim Müşaviri Hızır Aktaş
AK Parti Of İlçe Başkanı Ahmet Çapoğlu
AK Parti Beykoz Belediye Meclis Üyesi Sadullah Hasanoğlu

Düğün Merasimi ve Sonrası

Nikahın kıyılmasından sonra Of Müftüsü Özcan Yılmaz dua etti. Ardından yemek ikramına geçildi ve takı töreni ile düğün sona erdi.

Babadan Teşekkür

İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, düğünlerine katılıp mutlu günlerine ortak olan herkese teşekkür ederek şu ifadeleri kullandı:

“Kızımız Sümeyye Kabahasanoğlu ile oğlumuz Selami Çapoğlu'nun düğününü yaptığımız bu mutlu günümüzde, nikahımızı kıyan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ahmet Metin Genç’e, değerli şahitlerimize, yanımızda olan siyasi parti temsilcilerine, meslektaşlarımıza, hemşerilerimize, değerli dostlarımıza ve akrabalarımıza, düğünümüze katılamayarak çiçek gönderen, mesaj gönderen, telefonla arayarak tebriklerini ileten, sosyal medya yoluyla kutlayan, maddi ve manevi desteklerini sunan herkese çok teşekkür ediyorum. Rabbim yavrularımıza iki dünya saadeti versin. Tüm dostlarımızın evlatlarına da hayırlı evlilikler ve mutlu, huzurlu ömürler diliyorum.”

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU