Benhur Keser Sahalara Dönmek İçin Gün Sayıyor Benhur Keser Sahalara Dönmek İçin Gün Sayıyor

“Yoğun Şekilde Çalışıyoruz”
Palut, milli arada oyuncuların daha pozitif bir hava yakaladığını ifade etti: “İzin sonrası çift antrenmanla yoğun şekilde çalışıyoruz. 6 oyuncumuz milli takımlarda, Ghezzal, Casper ve Benhur bireysel çalışmalarını sürdürüyor. Pazartesi günü U19 takımıyla hazırlık maçı yaparak eksiklerimizi görme fırsatımız olacak. Bodrum FK gibi lige iyi başlayan bir rakibe karşı zor bir deplasman olacak. Ancak Antalyaspor galibiyetiyle bir ivme kazandık ve bu pozitif havayı sürdürmek istiyoruz.”

“Henüz Olmak İstediğimiz Yerde Değiliz”
Galibiyetin ardından takımda coşkulu bir atmosferin oluştuğunu söyleyen Palut, “Antalyaspor maçından sonra oyuncularımız daha istekli ve enerjik. Antrenmanlarda ufak şakalaşmalar başladı, bu pozitif atmosferin devam etmesi sevindirici. Ancak hala olmak istediğimiz yerin gerisindeyiz, yalnızca bir nefes aldık” ifadelerini kullandı.

Amir ve Ghezzal’ın Son Durumu
Palut, Amir Hadziahmetovic'in gelişiminden memnun olduğunu, ancak zaman ihtiyacının olduğunu belirtti: “Amir, potansiyelinin çok altında ama çok çalışıyor. Zamanla daha iyi olacak.” Ghezzal’ın sakatlığı hakkında ise “Samsunspor maçında dizine aldığı darbeyle iç yan bağlarında esneme oldu. Şu anda tedavi sürecinde. Ağrılarını tolere edebilirse kısa sürede aramıza katılacak” dedi.

Grbic ve Jurecka’dan Beklentiler Yüksek
Palut, son gün transferleri Grbic ve Jurecka’nın performansını değerlendirirken, “Uyumları çok iyi, takımdaşlıkları üst düzeyde. Jurecka’nın attığı gol, moral kazanmasını sağladı. Grbic ise lider karakterde bir oyuncu ve performansını artıracaktır” dedi. Alikulov’un attığı gollerden memnun olduğunu belirten Palut, forvetlerin daha fazla katkı yapmasını beklediğini ekledi.

Muhabir: BİROL SANCAK