Umut Bozok'tan Samimi İtiraf! Bu Oyun Bizim İstediğimiz Trabzonspor Değil Umut Bozok'tan Samimi İtiraf! Bu Oyun Bizim İstediğimiz Trabzonspor Değil

Kompakt bir savunma yaparak merkezi kalabalık tutup, Galatasaray'ın iştahlı başlamasını beklediğimiz için temposunu düşürmek istedik.Top bze geçince de  pas oyunu oynamayı planlıyorduk.Bunun daha yansımalarını görmeye fırsat olmadan duran toplardan 2 gol yedik. Alikulov’un sakatlığı ile sistem değişti. İlk yarını sonuna kadar dengeli oyun oldu. İkinci yarının başında taçtan gol yedik. Ondan sonrası hiç de kolay olmuyor. Sonuçta sahadan beklemediğimiz kötü bir sonuçla ayrıldık.Çok kırılma yaşamadan  önümüzdeki maç için  hemen  çalışmalara başlayacağız’ dedi.

ÇOK  KÖTÜ BİR YENİLGİ ALDIK

Büyük takımlarla oynadıkları maçlarda aldıkları farklı yenilgilerin sorulması üzerine de  Palut şunları söyledi: Rizespor'daki görev süremde  rakip Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş’ta  olsa biz çıkalım oynumuzu oynayalım, bu maçlara özel herhangi bir yapıda olmayalım, rakip kim olursa olsun, bu mücadeleyi gösterelim istedik.Temel felsefem Hatayspor’da da her zaman buydu.Bunu bu maç öncesine inatlaşma olarak kabul etmeye başladım.Değiştirmem gerektiğimizi düşündüm. Ancak bir fazla merkez defans oyuncusu ekleyerek bazen daha iyi defans yapamıyorsunuz.Bundan sonraki maçlarda, kendi felsefemizden ödün vermemiz gerekiyor. O maçlarda  özel bir savunma prensibi düşünmüyorum .Galatasaray maçı dışındaki diğer 4 maçta istediğimiz birçok şeyi sahaya yansıttık.Bu maçta ise  hiçbir şey yapamadık.

Muhabir: AYŞEN KARABİNA