Erdoğan Bayraktar’ın titizlikle takip ettiği cami projesi, bölgenin önemli dini ve kültürel yapılarından biri olma hedefi taşıyor. İnşaat sürecinin hızla ilerlediğini belirten Sinan Aydın, caminin mimari özellikleri ve detayları hakkında da bilgi verdi. Pazarkapı Mahallesi'nde yükselen bu yeni yapı, tamamlandığında hem bölge halkının ibadet ihtiyacını karşılayacak hem de Trabzon’un siluetine değer katacak.

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi'den CHP’ye Sert Eleştiri

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal projelerine yönelik eleştirilerde bulunan CHP’ye sert yanıt verdi. Siyaseti iyi okuyan ve bu konuda kitap yazacak kadar bilgi sahibi olan Çebi, büyükşehir belediyesinin emeklilere yaptığı eleştirilere “kitabın ortasından” cevap verdi.

Çebi, “El insaf! Trabzon Büyükşehir Belediyemizin sosyal projeleri için; mecliste emekliye ve öğrenciye suda yüzde 50 indirim kararı tüm partilerin desteğiyle oybirliğiyle alındı. Kendi meclis üyelerinin evet oyu verdiği bir karara CHP İl Başkanı itiraz ediyor. Meclis üyeleriyle parti teşkilatlarının bu kadar birbirine tezat olduğu bir partinin bu ülkeye ne kazandırabileceğini kamuoyunun ve halkımızın takdirine bırakıyorum,” dedi.

Güntaş AVM, 14. Şubesini Rubenis AVM’de Açıyor

Trabzon’dan bölgeye açılan Güntaş AVM, 14. şubesi ile yakında Rubenis AVM’de olacak. Trabzon, Giresun, Ordu, Fatsa ve Ünye’de 13 şubesi ile bölge halkına kaliteli ve güler yüzlü hizmet veren Güntaş AVM, 14. şubesini Trabzon’un yükselen markası Rubenis AVM’de açacak. Rubenis AVM sahibi Hasan İpek ile Özgüneş ve Güntaş Yönetim Kurulu Başkanı Halis Güneş bir araya gelerek sözleşmeyi imzaladı.

Uğurlu Üzdü Uğurlu Üzdü

Halis Güneş, “Güntaş AVM çok yakında yeni şubesi ile Rubenis AVM’de olacak. Hayırlı olsun,” dedi. Bu yeni şube ile Güntaş AVM, bölgedeki varlığını daha da güçlendirecek ve bölge halkına kaliteli hizmet sunmaya devam edecek.

Rubenis AVM’deki yeni şube, Güntaş AVM’nin müşteri memnuniyetine verdiği önemi ve büyüme hedeflerini bir kez daha gözler önüne seriyor. Bu anlaşma, Trabzon’un perakende sektöründeki dinamiklerini değiştirecek önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Trabzonlu İş İnsanı Mehmet Tayfun Ataman Başarılı Bir Kalp Ameliyatı Geçirdi

Trabzon’un sevilen ve başarılı iş insanlarından Mehmet Tayfun Ataman, geçen hafta sevenlerini korkuttu. Kalp rahatsızlığı geçiren Ataman, Ahi Evren Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde başarılı bir kalp ameliyatı oldu. Ameliyatın ardından hastane sürecini de sağlıklı geçiren Ataman, evinde istirahate çekildi.

Doktorunun tavsiyesi ile ziyaretçi kabul etmeyen Ataman, telefon aracılığı ile tüm dost ve sevenlerine selam gönderdi. Sağlık durumunun çok iyi olduğunu belirten Ataman, tüm destekleri için teşekkür etti. Sevenleri, Ataman’ın kısa sürede sağlığına kavuşmasını umut ediyor ve ona iyi dileklerini iletiyor.

250 Gramlık Ekmek 12.5 TL Oldu

Rize'de ekmek fiyatlarında güncellemeye gidildi. Yeni fiyatlar bugünden itibaren geçerli olacak. Rize’de 250 gramı 10 TL’den satılan ekmek, bugünden itibaren 12.5 TL’den satılacak. Ekmeğin gramaj fiyatına yüzde 25 artış geldi.

Bu zamla birlikte, Rize’de ekmek fiyatları vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Fırıncılar, artan maliyetler nedeniyle fiyat güncellemesinin kaçınılmaz olduğunu belirtiyor. Yeni fiyatlarla ilgili olarak vatandaşların görüşleri de merak konusu. Rize halkı, yeni fiyatlara uyum sağlamaya çalışırken, ekmek üreticileri de kaliteli ve sağlıklı ekmek üretmeye devam edeceklerini ifade ediyorlar.

AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları Başkanı Ayfer Cihan’dan Hastanede Anlamlı Ziyaret

AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları Başkanı Ayfer Cihan, hastanede tedavi gören çocukları ve vatandaşları ziyaret etti. 'Geçmiş olsun' dileklerini ileten ve moral veren Cihan, çocuklara oyuncak hediye etti.

Ziyaret sırasında yaptığı açıklamada Cihan, “Bugünden daha güzel günlere birlikte yürümeye söz verdik. Kötü günler geride kalsın, geçmiş olsun” dedi. Ayfer Cihan’ın bu anlamlı ziyareti, hem çocuklar hem de aileleri tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı.

Cihan’ın bu ziyaretleri, toplumda dayanışma ve birlik mesajlarını güçlendirmeyi hedefliyor. AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları Başkanı, bu tür ziyaretlerle sosyal sorumluluk projelerine devam edeceklerini belirtti.

Muhabir: BİROL SANCAK