Vitalik Buterin'in Açıklamaları MOODENG Token’ı Yüzde 480 Yükseltti: Yatırımcılar Dikkatle Takip Ediyor Vitalik Buterin'in Açıklamaları MOODENG Token’ı Yüzde 480 Yükseltti: Yatırımcılar Dikkatle Takip Ediyor

Ekonomik Kriz ve Artan Maliyetler Sebebiyle Kapanış

Nova Plaza Hotels, 1 Ekim 2024 itibarıyla İstanbul’daki 3 otelini kapatma kararı aldığını duyurdu. Kapatılacak oteller, Nova Plaza Park, Nova Plaza Taksim Square ve Nova Plaza Boutique olarak belirlendi. Şirketin CEO’su Batuhan Aydoğdu, otellerin kapanışına ilişkin yaptığı açıklamada, artan operasyonel maliyetlerin bu kararı almalarına sebep olduğunu belirtti.

Vedalaşmanın Zorluğu

Aydoğdu, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, “Bizi bu noktaya getiren ilk göz ağrılarımız ile bugün itibari ile artan operasyonel maliyetler sebebi ile vedalaşmak durumunda kaldık. Bugüne kadar canını dişine takıp çalışan tüm ekip arkadaşlarımıza teşekkür ederim” dedi. Kapanan otellerle uzun yıllar hizmet verdiklerini belirten Aydoğdu, bu süreçte ekibine teşekkür etti.

Gelecekteki Büyüme Planları

Nova Plaza Hotels CEO’su, bu küçülmenin geçici olduğuna dikkat çekerek, 2025 ve 2026 yıllarında yeni projelerle büyümeye devam edeceklerini açıkladı. Şu an 4 otel ve 710 odalık kapasiteyle faaliyetlerine devam ettiklerini belirten Aydoğdu, gelecekte daha güçlü bir şekilde döneceklerini ifade etti.

Muhabir: BİROL SANCAK