Narin Güran’ın Ölümünde Şok Detay: Boğularak Öldürüldü! Narin Güran’ın Ölümünde Şok Detay: Boğularak Öldürüldü!

İstanbul Kağıthane’de, park halindeki bir araçta bulunan Filistinli iş insanı A.K. (30), susturuculu silahla düzenlenen saldırıda hayatını kaybetti. Saldırıda, A.K.’nin arkadaşı F.M. ağır yaralanırken, koruması E.K. ise ayağından yaralandı.

Olay, 18 Ağustos 2024 Pazar günü saat 22.30 sıralarında meydana geldi. Kimliği henüz belirlenemeyen bir saldırgan, park halindeki 34 FDN 313 plakalı otomobile yaklaşıp, susturucu takılmış silahıyla araca ateş açtı. Onlarca kurşunun sıkıldığı saldırı sonucunda, araçta bulunan A.K. olay yerinde yaşamını yitirdi. Ağır yaralanan F.M. hastaneye kaldırılırken, E.K. ayağından yaralandı ve durumunun iyi olduğu bildirildi.

Olay yeri inceleme ekipleri, saldırı sonrasında bölgede ve araçta geniş çaplı bir inceleme yaptı. Yapılan incelemelerde, saldırıda kullanıldığı düşünülen susturuculu bir tabanca ve çok sayıda boş kovan bulundu. A.K.’nin cansız bedeni, Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.

İstanbul Valiliği’nden yapılan açıklamada, saldırıda yaralanan iki kişinin tedavisinin hastanede devam ettiği ve olayın failinin yakalanmasına yönelik geniş çaplı bir soruşturmanın başlatıldığı belirtildi. Saldırının failinin yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ