Kadınlara Adanmış Bir Eser
Yelda Yolay, "Olur mu?" adlı kitabını, "yaşayan, yaşatılmayan ve yaşatılmasına izin verilmeyen tüm kadınlara" ithaf etti. PAHOY ve Tuana Dans Stüdyosu’nda düzenlenen tanıtım etkinliğinde Yolay, bu özel eserin arkasındaki duygusal süreci okurlarıyla paylaştı. Daha önce yayımladığı "Kelebeğim Olur musun?" ve "Ben de Varım" kitaplarıyla edebiyat dünyasında adından söz ettiren yazar, bu kez kadınların yaşadığı zorlukları ve mücadelelerini ele alıyor.
Sanatın Gücüyle Farkındalık Yaratıyor
Etkinlikte oğlu Arda’nın çaldığı piyano eşliğinde şiirlerini seslendiren Yelda Yolay, katılımcılara unutulmaz bir akşam yaşattı. Kitap, sadece edebi bir eser olmanın ötesinde, kadınların sesini duyurma ve toplumsal farkındalık yaratma amacını taşıyor. Yolay, “Sanat, kadınların yaşadıklarını anlatmak ve hissettirmek için güçlü bir araç” diyerek eserin önemine dikkat çekti.
Toplum ve Sanat İçin Birleşen Bir Vizyon
Yelda Yolay, edebiyatın yanı sıra sosyal sorumluluk projeleriyle de tanınıyor. Bugüne kadar birçok kütüphane kurarak okuma kültürüne katkıda bulunan Yolay, yeni kitabıyla bir kez daha topluma dokunuyor. "Olur mu?" sadece bir kitap değil, aynı zamanda kadınların yaşadığı gerçekliklere dair bir manifesto.
Okurlardan Yoğun İlgi
Tanıtım etkinliği, edebiyatseverler ve sanatçılar tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı. Yelda Yolay’ın kadınlara ithaf ettiği "Olur mu?" adlı kitabı, şimdiden sanat dünyasında önemli bir yer edinmiş durumda. Sanatçı, gelecekte kadınlar için daha fazla projeye imza atacağını belirtti.