BATI KARADENİZ
Düzce
: Hava parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. Sıcaklık 29°C civarında olacak.
Bolu: Parçalı ve çok bulutlu hava, öğle saatlerinden itibaren yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. Sıcaklık 25°C.
Zonguldak ve Karabük: Hava parçalı ve çok bulutlu. Karabük'ün güney çevrelerinde yerel sağanak yağış bekleniyor. Sıcaklık 24-26°C arasında değişecek.
Kastamonu: Güney çevrelerinde öğleden sonra yerel sağanak yağış görülecek. Sıcaklık 23-25°C arasında.

ORTA KARADENİZ
Samsun
: Parçalı ve çok bulutlu, sıcaklık 28°C. Yağış beklenmiyor ancak bulutluluk hakim olacak.
Sinop: Hava parçalı, yer yer çok bulutlu, sıcaklık 30°C civarında. Yağışsız bir gün olacak.

Trabzonlu Sevilen Öğretmen Hacer Lermi Hayatını Kaybetti: Vakfıkebir Hacer Hocaya Ağlıyor Trabzonlu Sevilen Öğretmen Hacer Lermi Hayatını Kaybetti: Vakfıkebir Hacer Hocaya Ağlıyor


DOĞU KARADENİZ
Trabzon
: Parçalı ve çok bulutlu, yer yer kuvvetli olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. Sıcaklık 26°C civarında.
Rize ve Artvin: Çok bulutlu hava hakim olacak ve özellikle Rize ve Artvin çevrelerinde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların yer yer çok kuvvetli olması bekleniyor. Rize 25°C, Artvin 21°C.
Giresun: Parçalı ve çok bulutlu, yerel sağanak yağışlı. Sıcaklık 26°C civarında.

RÜZGAR VE DALGA DURUMU
Rüzgar
: Batı Karadeniz’de kuzey ve kuzeydoğudan 3 ila 5 kuvvetinde; Doğu Karadeniz’de batı ve kuzeybatıdan 2 ila 4 kuvvetinde esecek.
Dalga: Batı Karadeniz’de dalga yüksekliği 1,0 ila 2,0 m, yer yer 2,5 m’ye kadar çıkabilir; Doğu Karadeniz’de dalga yüksekliği 0,5 ila 1,5 m arasında değişecek.
Bu hava durumu tahminleri, Karadeniz Bölgesi'nde özellikle öğle saatlerinden sonra yerel ve kuvvetli sağanak yağışların etkili olacağını gösteriyor. Yağışlar ve rüzgar nedeniyle denizcilik faaliyetleri için dikkatli olunması öneriliyor​

Muhabir: TUNCAY UÇKUN