Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı Raziye Begüm Sultan Kız Öğrenci Yurdu'nda gerçekleştirilen Karadeniz Günü, yöresel yemeklerin hazırlanması ve Karadeniz türkülerinin seslendirilmesi ile renklendi. Birçok öğrenci, ilk kez kara lahana sarması, mısır ekmeği ve turşu kavurması gibi yöresel tatları deneme fırsatı buldu. Etkinlikte öğrenciler, yöresel kıyafetler giyerek, kemençe eşliğinde horon oynayarak Karadeniz kültürünü yakından tanıdılar.

KTÜ Rektörü Prof. Dr. Çuvalcı, MYO Müdürleriyle Buluştu: “Hedefimiz Öğrencilerin Geleceği” KTÜ Rektörü Prof. Dr. Çuvalcı, MYO Müdürleriyle Buluştu: “Hedefimiz Öğrencilerin Geleceği”

Yoğun katılımın olduğu Karadeniz Günü, öğrenciler için unutulmaz anlara sahne oldu.

Kaynak: İHA